Güncel

A101’den aldığı ağrı bandı hayatını kararttı! Firmadan iğrenç teklif

Körfez’de ikamet eden 86 yaşındaki emekli Ziraat Mühendisi İsmail Şenol’un hayatı A101’den aldığı Kartal Sıcak Terapi Bandı ile kabusa döndü.

17 Şubat 2024 Saat: 22:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 96 kez okunmuştur

A101’den aldığı ağrı bandı hayatını kararttı! Firmadan iğrenç teklif
A101’den aldığı ağrı bandı hayatını kararttı! Firmadan iğrenç teklif

Yılbaşından üç gün önce Körfez Mimarsinan Mahallesi’nde bulunan A101’de satılan Kartal Sıcak Terapi Bandı’nı kullananan emekli Ziraat Mühendisi İsmail Şenol (86) , dizine yapıştırdığı bandın yaydığı ısı nedeniyle hastanelik oldu. Şenol’un dizinde 3. derecede yanık oluştuğu doktor raporu ile belirlendi.

“MANEVİ OLARAK YAŞADIĞIM IZDIRAPIN HADDİ HESABI YOK!”

Olayı anlatan İsmail Şenol, “Yılbaşından önce dizimde bir ağrı başladı. O gün de kızım A101’den ağrı bandı alıp geldi. Ben de gece yatmadan önce dizimin ağrısının şiddetlenmesi üzerine bandı dizime yapıştırdım. Bandın arkasındaki her ibareye harfi olarak uydum, herhangi bir kronik rahatsızlığım da yoktu. Bandı takar takmaz dizimde inanılmaz bir yanma hisiyle irkildim. Bant dizimde 3-4 dakika kaldı en fazla zaten dayanamadım. Sonra eşimin yardımıyla bandı çıkardık, gördüğümüz manzara karşısında şok olduk” dedi.

60 BİN TL MASRAF

Olaydan sonra soluğu hastanede alan İsmail Şenol, konulan teşhis ile bir şok daha yaşadı. Dizinde 3. derece yanık oluştuğu saptanan Şenol’a yapılan tedaviler fayda etmedi. Şenol, Konak Özel Hastanesi Plastik Cerrahiye yönlendirmesiyle muayne olmaya gitti. Ameliyat olması gerektiğini duyunca dehşete düşen Şenol bu fikri yaşı gereği reddetti. Ameliyat için ise Şenol’dan en az 60 bin TL ‘lik fatura belirlendi.

FİRMANIN TEKLİFİ AİLEYİ ŞOK ETTİ

Bir buçuk aydır dizinde ağrı ile cebelleşen Şenol’un kızı firma yetkililerine ulaştı. Firma yetkilileri sadece bugüne kadar harcadıkları 4 bin TL ile olayı kapatmak istedi. Suç duyurusunda bulunacaklarını ifade eden aile ise bu olayın birdaha yaşanmaması için maddi manevi dava açacaklarını belirtti. Olayla sarsılan aile bu işin peşini bırakmayacaklarını vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑