Güncel

ADA Epoksi Tasarım Atölyesi Yarımca’da açıldı

Son günlerin en gözde hobi çalışmalarından biri olan epoksi tasarım ürünleri için Yarımca’da açılan atölye bu yönde yeteneğini geliştirmek isteyenlerin uğrak adresi olmaya aday.

19 Ekim 2021 Saat: 12:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 395 kez okunmuştur

ADA Epoksi Tasarım Atölyesi Yarımca’da açıldı
ADA Epoksi Tasarım Atölyesi Yarımca’da açıldı

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki Migros’un da bulunduğu işhanının içinde faaliyete geçen Ada Epoksi Tasarım Atölyesi’nde epoksi reçine, epoksi kalıpları, epoksi süs eşyaları, takılar, zücaciye ürünleri, mobilya, bahçe mobilyası, ev bahçe ürünleri, demir doğrama, perforje, ev eşyaları onarımı, çardak ve sundurma yapımı gibi çalışmalarla vatandaşlara hizmet veriliyor.

Ahmet Can Derneklioğlu ve Mehmet Yılmaz’ın birlikte faaliyete geçirdikleri işyeri ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Ürün yelpazesini her gün daha da geliştireceklerini belirten Ahmet Can Derneklioğlu; “Epoksi ile yapılan tasarım ve her türlü çalışmaya ilgi duyan herkese ücretsiz olarak bu çalışmaları nasıl yapacakları konusunda eğitim de veriyoruz. Amacımız epoksi çalışmalarının daha da yaygınlaşması ve Körfez halkımız tarafından insanı geliştiren bir uğraş olan bu faaliyetin benimsenmesidir. Tüm vatandaşlarımızı Ada Epoksi Tasarım atölyemize bekliyor her türlü özel siparişi de verebileceklerini belirtiyorum” dedi.

Körfez ilçe Yarımca’da faaliyete başlayan Epoksi Tasarım Atölyesi’nde bir çok el yapımı ürün vatandaşların beğenisine sunulurken sosyal medya hesapları üzerinden de ülke genelinde kargo ile satış yapıldığı bildirildi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑