Siyaset

Ak Kadınlarda Bir İstifa Daha 2 Ayda Toplam 6 Kişi İstifa Etti

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı Ülkü Kurt partideki görevinden istifa etti. Kurt’un istifası ile 2 ayda toplam 6 kişi ana kademedeki görevinden istifa etmiş oldu.

13 Nisan 2021 Saat: 21:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.767 kez okunmuştur

Ak Kadınlarda Bir İstifa Daha 2 Ayda Toplam 6 Kişi İstifa Etti
Ak Kadınlarda Bir İstifa Daha 2 Ayda Toplam 6 Kişi İstifa Etti

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kollarında sular durulmuyor. Daha öncede kadın kolları ana kademesinde görevli birçok isim istifa etmiş, Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık ise basında yer alan istifa haberlerini yalanlamıştı. Ancak Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Teşkilatlardan Sorumlu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ülkü Kurt’un istifasıyla bu isimlere bir yenisi daha eklendi. Böylelikle Ülke Kurt’un ardından son 2 ayda Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları’nda görevinden istifa eden yöneticilerinin sayısı 6’ ya yükseldi.  

YALANLAMIŞTI

Sosyal İşlerden sorumlu Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Esra Balcı Arslan’ın istifasının basına yansımasının ardından, Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık açıklama yapmıştı. Başkan Mine İzmir Demirkıyık “ Esra hanım çocuklarına daha çok vakit ayırmak istediği gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıklamış basına yansıyan haberleri yalanlamıştı.

İSTİFA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Kadın Kolları İlçe Başkanı Mine İzmir Demirkıyık daha önceki açıklamasında belirttiği gibi Esra Balcı Arslan’ın çocuklarına daha çok vakit ayırmak istediği gerekçesiyle istifa ettiğinin gerçekleri yansıtmadığı, kısa süre önce görevinden istifa eden Esra Balcı Arslan’ın, Başkan Mine Demirkıyık’ın ifade ettiği gerekçelerle değil “ Kadın Kolları ilçe yönetiminde yaşanan aksaklıklar ve sorunlar “ sebebi ile istifa ettiği ortaya çıktı.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Son günlerde art arda yaşanılan istifalara bu gün bir yenisinin eklenmesi üzerine, Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirbıyık olağanüstü toplantı düzenleyerek  yönetimiyle bir araya geldi. Zaman zaman seslerin yükselerek gergin anların yaşanıldığı toplantının gündeminde istifalar ve yeni görevlendirilmelerin konuşulduğu edinilen bilgiler arsında yer alırken, ileriki günlerde yeni istifaların olacağı bekleniyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑