Siyaset

AK Parti başkan adayları Cumartesi günü açıklanacak

AK Parti Genel Merkezinde, il ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Üst kurulda görüşülen adaylar henüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulmadı.

30 Ocak 2024 Saat: 20:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 120 kez okunmuştur

AK Parti başkan adayları Cumartesi günü açıklanacak
AK Parti başkan adayları Cumartesi günü açıklanacak

AK Parti Genel Merkezinde, il ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. kocaelikoz.com’un Ankara kaynaklarından aldığı son dakika bilgisine göre, adayların belirlenmesi için son hazırlıkların yapıldığı, Pazartesi günü hazırlıkların tamamlanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulması bekleniyordu fakat üst kurulun henüz çalışmasının tamamlamadığı ve listenin Erdoğan’a sunulamadığı öğrenildi.

LİSTE CUMA GÜNÜ SUNULACAK

İl ve ilçe belediye başkan adaylarını ile ilgili hummalı çalışmanın devam ettiği başkentte, listenin son halinin şekillenmesi ile beraber Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verileceği öğrenildi. AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, aday listenin Cumartesi günü açıklanma olasılığını göz önünde bulundurarak hazırlıklarını tamamlıyor. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli ilçelerinde birçok belediye başkan adayının belirlendiği, isimler üzerinde uzlaşıldığı ve birkaç ilçe ile ilgili henüz net bir karar verilemediği bildirildi. Üst kurulun, Cuma gününe kadar uzlaşı sağlanamayan birkaç ilçenin üzerinde değerlendirmesini tamamladıktan sonra çalışmayı Erdoğan’a sunması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑