Siyaset

AK Parti Kocaeli adayları belirlendi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 10 ilde çalışmaların tamamlandığını belirtti.

21 Aralık 2023 Saat: 20:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 123 kez okunmuştur

AK Parti Kocaeli adayları belirlendi!
AK Parti Kocaeli adayları belirlendi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına dair açıklama yaptı. Çelik, "Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı" ifadelerini kullandı.

Çelik'in açıklaması şöyle: “Teşkilatlarımızın seçimlere hazırlık anlamında neler yaptıkları, eksiklerin tamamlanması ve seçimlerde Cumhur İttifakı'nın güçlü şekilde çıkması için çalışmalar değerlendiriliyor. Cumhurbaşkanımızın illerle istişaresi devam ediyor.

Şimdiye kadar İstanbul, Ankara, Adana, Samsun Bursa, Denizli, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu ve Trabzon ile bugün çalışmalar buraya kadar tamamlanmış olacak.

Diğer illerle ilgili de Cumhurbaşkanımızın çalışması devam edecek. Aday belirleme süreci devam ediyor."

AK Parti ile MHP arasında görüşmelerin devam ettiğini belirten Çelik, "Cumhur İttifakı'nda Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bahçeli'nin talimatıyla oluşmuş heyetler çalışmalarına devam ediyor. İllerle ilgili liderler son kararı verdikten sonra kararlar açıklanacaktır. Sayın Bahçeli de açıkladı. AK Parti ile MHP arasında çözülmeyecek sorun yoktur. Diğer bileşenlerle ilgili de Cumhurbaşkanımız diğer liderlerle görüştü. Genel Merkezimiz sonuçları değerlendiriyor. Cumhur İttifakı ile ilgili bir sorun yok." dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑