Siyaset

AK Parti Kocaeli'de süreç uzadı! Listede kimler var?

AK Parti’de ilçe belediye başkan adayları için kritik gün devam ediyor. Yarın açıklanması iddia edilen adayları için süreç yeniden uzadı

29 Ocak 2024 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 125 kez okunmuştur

AK Parti Kocaelide süreç uzadı! Listede kimler var?
AK Parti Kocaeli'de süreç uzadı! Listede kimler var?

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) gözler ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına çevrildi. Bir haftadır süreci bekleyen aday adayları için süreç birkaç gün daha devam edebilir. Bugün aranması beklenen aday adaylarının iki gün daha bekletileceği edinilen bilgiler arasında yerini aldı.

ERDOĞAN KATILMAYABİLİR

Cumartesi günü aday tanıtım toplantısı yapmak için yer ayıran İl teşkilatı bu kararını erteledi. Pazar günü için yeniden aday tanıtım toplantısı yapmayı planlayan İl teşkilatının, toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmayacağı ve yerine genel merkezden bir isim gönderileceği iddia edildi.

4 İLÇEDE DEĞİŞİKLİK

Süreç devam ederken kulislerde listelerde çıkmaya başladı. Mevcut belediye başkanları ile ilgili net bir tutum sağlanacağı iddia edilirken 4 ilçede değişiklik yapılacağı kulislerden edinilen bilgiler arasında yerini aldı. Derince için henüz net bir durum söz konusu olmazken değişmeyeceği kesin gözü ile bakılan Darıca’da genel merkezin farklı bir karar alacağı konuşuluyor.

KANDIRA, ÇAYIROVA VE KARAMÜRSEL

Kandıra, Çayırova ve Karamürsel’de ise AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'un hala görüşmelere devam ettiği ve AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Kocaeli büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile istişare halinde olduğu öğrenildi. Bugün saat 15:00’da belediye başkanlarını toplayan Talus’un bu ilçeleri konuşacağı iddia edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑