Siyaset

AK Parti’nin İzmit Belediye Başkan adayı belli oldu.

AK Parti’nin İzmit Belediye Başkan adayı belli oldu. Yerel seçimlerde AK Parti, İzmit’te Muharrem Tutuş ile seçime girecek

18 Ocak 2024 Saat: 15:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 343 kez okunmuştur

AK Parti’nin İzmit Belediye Başkan adayı belli oldu.
AK Parti’nin İzmit Belediye Başkan adayı belli oldu.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti’de ilçe belediye başkan adayları netleşmeye başladı. AK Parti’nin Kocaeli’de kazanamadığı tek ilçe olan İzmit’te belediye başkan adayı da belli oldu.

Kocaeli Koz’un Ankara laynaklarından edindiği bilgilere göre Muharrem Tutuş, AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı olacak. Tutuş’un isminin önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.

MUHARREM TUTUŞ KİMDİR?

1983 yılında İzmit Bekirdere’de doğan Muharrem Tutuş, evli ve üç çocuk babasıdır. Kocaeli Üniversitesi’nde Denetim, Muhasebe ve Finans bölümünden mezun olan Tutuş, aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Meslek hayatına serbest muhasebeci mali müşavir olarak başlayan Tutuş, 2012 yılından bu yana bu alanda hizmet vermektedir.

Siyasi kariyerine AK Parti gençlik kollarında başlayan Muharrem Tutuş, sırasıyla İzmit ilçe gençlik kolları yönetimi, Kocaeli il gençlik kolları yönetimi, İzmit gençlik kolları başkanlığı, İzmit ilçe başkan yardımcılıkları, İzmit Belediyesi meclis üyeliği ile grup başkan vekilliği görevlerinde bulunmuştur. En son olarak İzmit İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Tutuş, bu görevinden ayrılarak İzmit Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu gerçekleşti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑