Güncel

Ak Parti, Yozgatlılara çıkarma yaptı

Körfez’de kendi dernek binasını alan ilk sivil toplum örgütü konumunda bulunan Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne; Adalet ve Kalkınma Partisi il ve ilçe yöneticileri çıkarma yaptı.

18 Eylül 2021 Saat: 13:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 391 kez okunmuştur

Ak Parti, Yozgatlılara çıkarma yaptı
Ak Parti, Yozgatlılara çıkarma yaptı

Yeni dernek binasına hayırlı olsun ziyaretine gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Teşkilat Yöneticisi Hicran Bozkurt, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetim Kurulu üyeleri ile Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetim kurulu üyeleri çıkarma yaptılar.

SALİH ATA, ‘ 18 BİN YOZGATLI VAR’

ernek Başkanı Salih Ata, Ak Partili gelen konuklara, dernek olarak yaptıkları ve bundan sonra yapacakları çalışmaları aktararak, “Kocaeli’nde bu güne kadar 18 bin Yozgatlı bulunmaktadır. Dernek olarak bizde bu Yozgatlıları, bir arada tutmak, gelenek ve göreneklerimizi en üst seviyede koruyarak, gelecek nesillere aktarmak için çalışıyoruz. Kendimize ait dernek binasını satın alarak; hizmetin en güzelini yapmak için çalışıyoruz. Bu gün Yozgatlılar olarak temsil noktasında var olan sıkıntılarımızı, yine birlik ve beraberlik içinde gidereceğiz. Yozgat’ın soğuğu sert olsa da, insanı merttir. Vatan-millet için canını seve seve verir’ dedi.

AKALIN, ‘ BİR YERDE DEĞİL HER YERDEYİZ’

Yozgatlılar olarak ülke yönetimin her kademesinde bulunduklarını belirten Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, “ Yozgatlılar olarak özellikle son Ak Parti hükümetinde, siyasete damga vuran ve yönetim kademesinde bulunan çok sayıda siyasetçimiz bulunmaktadır. Kocaeli’nde de çok önemli kademelerde yönetici vasfında bulunan Yozgatlı bulunmaktadır. 12 Yozgat yöresine ait derneğin bir araya gelmesi ile federasyonumuzu kurduk. Hiçbir kimsenin yapamadığı güzel etkinliklere imza atıyoruz. Türkiye’de hiçbir federasyonda olmayan folklor ekibimizi kendi bünyemizde kurduk. Biz, Yozgat insanı olarak ne doğduğumuz yeri unuturuz, ne de doyduğumuz yeri. Kocaeli’ne hizmet etmekten, güzel çalışmalara imza atmaktan mutluyuz’ dedi.

SİYASİLERDEN YOZGATLILARA ÖVGÜ

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Teşkilat Yöneticisi Hicran Bozkurt, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Yozgat insanının mert olduğunu dile getirerek, kendi yerlerini alan ve burada hizmet etmeye başlayan Yozgatlıları tebrik ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.  Gelenek ve göreneklerin yaşatılması adına derneklerin önemine değinen konuklar, Yozgatlıların bunu güzel gerçekleştirdiğini belirtti ve her daim destek olacaklarını ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑