Asayiş

Akıl Almaz Cinayet

Kartepe D-100 karayolunda otomobili ile seyir halindeyken yanına gelen bir başka araçtan düzenlenen silahlı saldırı sonucu başından vurulan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

28 Temmuz 2021 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 551 kez okunmuştur

Akıl Almaz Cinayet
Akıl Almaz Cinayet

Alınan bilgiye göre Kartepe D-100 karayolundan 41 DS 661 plakalı otomobili ile İzmit yönünde seyir halinde olan Ahmet Seçgin (31), İbrikdere mevkisinde aynı yönde seyir halinde olan bir başka araçtan açılan ateş sonucu başından vuruldu. Sürücü Seçgin’in vurulması ile kontrolden çıkan otomobil, yolun kenarındaki su kanalına düşerek yaklaşık 50 metre sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Seçgin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Seçkin’i öldüren şahsın A.Ç. isimli şahıs olduğu tespit edildi. A.Ç., Sakarya’nın Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde Sakarya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şahsın işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑