Güncel

Aşevi ve Hayır Çarşısı’nda Sevgiyle İşler Ramazan’da da Sürüyor

Başiskele Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” ve “Gönül Belediyeciliği” anlayışını sentezleyerek Başiskeleli dar gelirli, yardıma muhtaç ailelere verdiği hizmetleri Ramazan ayında da yoğun bir programla sürdürmeye devam ediyor.

16 Nisan 2021 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 441 kez okunmuştur

Aşevi ve Hayır Çarşısı’nda Sevgiyle İşler Ramazan’da da Sürüyor
Aşevi ve Hayır Çarşısı’nda Sevgiyle İşler Ramazan’da da Sürüyor

Başiskele’de yılın 365 günü yoksul, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında ve destekçisi olan Başiskele Belediyesi, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan mübarek Ramazan’ın manevi iklimini, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla sürdürüyor. Belediye ekiplerince Halil İbrahim Sofrası Aşevi’nde hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, yine belediye ekipleri tarafından her gün ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürülerek teslim ediliyor.

YARDIMLARINIZ İLE AŞEVİ’NE İLE SOFRALA AŞ KATIN,

Sizler de bu mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına aş desteğinde bulunmak isterseniz Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz.

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve "Yardım Komisyonu"nca tespit edilen yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz, yardıma muhtaç kişi ve aileler aşevi hizmetinden faydalanıyor.

HAYIR ÇARŞISI YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Başiskele Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Hayır Çarşısı da ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve yoksul vatandaşların yüzünü Ramazan ayında ve bayram öncesi güldürmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde kentte güzel işleri aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın zirve yaptığı bu ayda alan el ile veren eli tek çatı altında buluşuyor.

“Sevgiyle paylaşın, kalplere iz bırakın” sloganıyla hayırseverlerin kullanmadıkları temiz kıyafetleri, mobilyaları ve beyaz eşyaları hayırseverlerin adreslerinden alan belediye ekipleri, bağış yapılan ürünleri Hayır Çarşısı’nda topluyor. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yardım başvurusunda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, sosyal tespiti yapıldıktan sonra Hayır Çarşısı’ndan gerekli yardımı alabiliyor.

 

 

BAŞİSKELE HAYIR ÇARŞISI DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR

Alan elin, veren eli görmediği Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısı’nda hizmete açıldığı 2010 yılından bugüne kadar gelinlik ve damatlıktan çocuk ayakkabılarına, elektrikli ev aletlerinden oturma grubuna, kırtasiyeden deterjana, kadar binlerce ürün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Hayır Çarşısı’na her türlü kullanılabilir eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar, 444 41 10 veya 343 20 20 numaralı telefonla iletişime geçerek hayırlara vesile olabilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑