Güncel

Atatürk büstü yenilendi, çevresi düzenlendi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke Asım Kocabıyık MYO’nu ziyaret etti. Daha önce talimatını verdiği ve tamamlanan Atatürk büstü ve çevre düzenlemesi çalışmasını da inceledi.

10 Kasım 2021 Saat: 13:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 455 kez okunmuştur

Atatürk büstü yenilendi, çevresi düzenlendi
Atatürk büstü yenilendi, çevresi düzenlendi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yükseokulu’nu ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte ilk olarak Okul Müdürü Prof. Dr. Elif Öğüt’ü ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, okul ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Öğüt de Başkan Söğüt’e verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

TALİMAT VERDİ, DÜZENLENDİ

Başkan Söğüt daha sonra kötü durumda olan ve yenilenmesi için talimat verdiği Atatürk büstü ve çevre yenileme çalışmasını inceledi. Yenilenen büst önünde bir de hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Söğüt, “Konu gündemimize geldiğinde arkadaşlarımıza hemen talimat vermiştik.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Hem Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü yeniledik hem de çevre düzenlemesini gerçekleştirdik. Gerçekten güzel oldu. Eğitim kurumlarımızın eksiklerini tamamlamayı görev biliyoruz. Bu doğrultuda da ne yapmamız gerekirse adımlarımızı atıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑