Siyaset

Bakan Yumaklı; “Kocaeli’de sonuç belli, rekoru merak ediyoruz”

AK Parti Başkanlığını ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Kocaeli’de herhangi bir sonuçtan kaygımız yok. Rekorun ne olacağını merak ediyoruz sadece” dedi.

2 Şubat 2024 Saat: 16:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 75 kez okunmuştur

Bakan Yumaklı; “Kocaeli’de sonuç belli, rekoru merak ediyoruz”
Bakan Yumaklı; “Kocaeli’de sonuç belli, rekoru merak ediyoruz”

Su Verimliliği Seferberliği kapsamında düzenlenen programa katılmak için Kocaeli’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Yerel seçimler hakkında konuşan Yumaklı, “Bakın hayat çok hızlı akıyor. Kocaeli’de kendine yakışır bir zafer ile kutlayacak. Kocaeli’de herhangi bir sonuçtan kaygımız yok. Rekorun ne olacağını merak ediyoruz sadece.” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı adaylı sebebiyle tebrik eden Bakan Yumaklı, “Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı olmak belki de baktığımızda birçok ülkeyi yönetmekten fazlasını ifade eder. Hayırlı, güzel, faydalı Kocaeli için hizmetler olur. Şu gerçeği hepimizin bilmesinde fayda var, ülkenin neresine gitsek AK Parti belediyeciliği ile olmayan yerlerdeki fark bariz olarak görülür. AK Parti’nin yerel yönetimlerde uyguladığı hizmet kalitesini ve vatandaşa derman olduğunu gösterir. AK Parti belediyeciliği söyleyen değil yapandır. Bizler ilçe belediyelerinde de bunu görüyoruz. Gerek Tahir Başkanımı, gerekse ilçe başkanlarımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. AK Parti’nin çok önemli bir farkı var o da 21 yıldır kendini yenileyerek gelir. Cumhurbaşkanımızın bizler için sürekli ifade ettiği ‘AK Parti kendi ile yarışır’ ifadesidir. Sürdürdüğümüz yarışın kolay olmadığını biliyoruz. Bizler önümüze ne zorluk çıkarsa çıksın bertaraf ediyoruz” dedi.

“KOCAELİ’DE SON 20 YILDA 7 MİLYAR TL’LİK YATIRIM YAPILDI”

“Biz her ne kadar yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı biliyor olsak bile bıkmadan anlatmamız gerek” diyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Önümüzdeki dönem insan odaklı vizyonumuzu mutlaka içinde bulunduğumuz bölgelerde gönüllere dokunarak yapmamız gerekiyor. AK Parti değişim sloganı ile çıkmıştı. Geçen yıllarda nelerin değiştiğini görüyoruz. Sadece Kocaeli’de son 20 yılda 7 milyar TL’lik yatırım yapıldı. Bizler bakanlık ile belediyelerimiz ile birlikte sürdürülebilir tarım için çalışacağız. Yapılacak olan çok şey var. Yatırımlar var. Ülkenin içinde ki cevheri AK Parti ortaya çıkardı. Kocaeli’de herhangi bir sonuçtan kaygımız yok. Rekorun ne olacağını merak ediyoruz sadece” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑