Spor

Bankalar promosyonu kaldırıyor

Yüksek promosyon için bankadan bankaya koşturan emekliler için kötü haber. Bankalar emekliye verilen promosyondan zarar ettikleri gerekçesiyle promosyon kampanyalarını kaldırmaya hazırlanıyor.

29 Ağustos 2022 Saat: 14:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 421 kez okunmuştur

Bankalar promosyonu kaldırıyor
Bankalar promosyonu kaldırıyor

Yüksek enflasyona rağmen yüzde 400'e varan kâr oranı açıklayan özel bankalar, emeklilere promosyon verme yarışına girmişti. Maaş taşıma şartıyla 8 bin TL'ye kadar promosyon veren bankaların zarar ettikleri gerekçesiyle promosyon kampanyalarına son verecekleri ortaya çıktı.

EMEKLİYE PROMOSYON KAMPANYALARI SONA ERİYOR

Paramedya'da yer alan habere göre özel bir bankanın üst düzey yetkilisi, yarışın artık bankalara ekonomik olarak olmasa bile fiziki açıdan zarar verdiğini ve şubelerin iş yapamaz hale geldiğini belirterek, bazı bankaların bu ay sonu bazılarının ise eylül itibariyle kampanyayı sonlandıracaklarını söyledi. Bankaların promosyon yarışının anlamsız bir şekilde büyüdüğüne de dikkat çeken banka yöneticisi, “Zaten bu yarışa bazı bankalar resmen katılmadı. Sadece karlı müşterilere verdi ve kendisindeki emeklileri korudu. Karlı olmayan emekli müşterilerin ise transferine izin verdi. Bazı bankalar ise 5 bin lirada bıraktı. Aslında 5 bin lira da bankaları kurtaran bir rakam değil” dedi.

EMEKLİDEN ZARAR EDİYORUZ

Banka yöneticisi emekli maaş ortalamalarının 4 bin lira civarında olduğunu da belirterek şunları söyledi: “Bankalar transfer ettiği emeklilerden 7 bin 500 lira gibi bir promosyon ile zarar ediyor.  Bu rakamı çıkartmaları mümkün değil. Ayrıca şubelerde yaşanan yoğunluk bankaların normal iş akışını olumsuz etkilemeye başladı. Bu nedenle bunu açıkça ilan etmeseler bile bazı bankalar bu yarıştan çekilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑