Eğitim

Başiskele’de Türkülerle Türkiye Yüzyılı Programı

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşu’nun 100. yıl dönümünü Başiskele’de düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlayan Başiskele Belediyesi, bu kez Türkülerle Türkiye Yüzyılı programı düzenleyecek.

20 Aralık 2023 Saat: 11:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 117 kez okunmuştur

Başiskele’de Türkülerle Türkiye Yüzyılı Programı
Başiskele’de Türkülerle Türkiye Yüzyılı Programı

 Türkiye Yüzyılı’nda 7’den 77’ye kadın erkek, genç yaşlı herkesi ve her kesimi kucaklayan programları ve etkinlikleri art arda gerçekleştiren BaşiskeleBelediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Kariyer Zirvesi ve Yüzyılın Kadınları programlarının ardından Türkülerle Türkiye Yüzyılı programı da hazırladı.

MÜZİK OKULLARI ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ BİRLİKTE SAHNE ALACAK

 

Başiskele Belediyesi’nin geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere göre hazırlanan Genc-i Âlâ Gençlik Modeli’nin önemli parçalarından olan ve yıllardır geleceğin müzisyenlerini yetiştiren Müzik Okulları öğretmenleri ve öğrencileri sahneye çıkarak izleyicilere müzik ziyafeti verecek. Edirne'den Kars'a, Türkiye'nin her yöresinden türkülerin seslendirileceği Türkülerle Türkiye Yüzyılı programı  Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde yarın (21 Aralık Perşembe) saat 19:30’da başlayacak. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde yapılacak programa katılım ücretsiz olacak.

FOTOĞRAF SERGİSİ

 

Başiskele Belediyesi Temel Fotoğrafçılık Kursu’nun ilk mezun kursiyerlerinin ilçe sınırları içerisinde çektiği birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı fotoğraf sergisi de program öncesi ziyarete açılacak.

 

 

  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑