Güncel

Başkan Sezer Gölcük’te Yapımı Devam Eden Projeler Hakkında Bilgi Verdi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçede yapımı devam eden önemli projelerle ilgili bilgi verdi.

9 Eylül 2021 Saat: 15:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 312 kez okunmuştur

Başkan Sezer Gölcük’te Yapımı Devam Eden Projeler Hakkında Bilgi Verdi
Başkan Sezer Gölcük’te Yapımı Devam Eden Projeler Hakkında Bilgi Verdi

MİLLET BAHÇESİ DEVAM EDİYOR

Başkan Sezer Gölcük’te birçok projenin aynı anda devam ettiğini belirterek şunları söyledi: Bir dönem enkaz döküm sahası olarak kullanılan, Gölcük Belediyesi Rahvan At Yarışı Tesisleri’nin altında, Koray Aydın Parkı’nın hemen üstünde, Örcün Mahallesi sınırları içinde yer alan 55.000 m2 alanlı Gölcük Millet Bahçesi’nin yapımı devam ediyor.

DEĞİRMENDERE HALIDERE ARASI KIYI YAPISI

Değirmendere Kuruçeşme’de, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sahil düzenleme projesine başlandı. Projede; 19.000 m2 yeşil alan, 1350 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, 4000 m2 piknik alanı, bir basketbol ve iki tenis kortu, çocuk oyun alanı olacak. Ayrıca; kıyı yapısı - balıkçı barınağının ihalesi de ay sonunda yapılacak.

TARİHİ HAMAM RESTORE EDİLİYOR

Değirmendere Yukarı Mahalle’de bulunan Osmanlı Dönemi’nde kalma, 500 yıllık tarihî hamamda restorasyon çalışmamız başladı.

TRAFİK AKIŞINI RAHATLATACAK PROJELER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi önündeki trafik yoğunluğunu azaltacak ve bölgedeki trafik akışını rahatlatacak olan Beyoğlu Deresi üzerine yapılacak köprü ve yolun inşaatı da devam ediyor.

İpek Yolu Bulvarı - 676.Sokak Kesişimi Kavşağı Sinyalizasyon Projesi (Kervansaray üstü, Sivritepe Konutları Kavşağı) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından büyük ölçüde tamamlandı.

BÜYÜKAKIN VE ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Projelerin ilçemize kazandırılmasındaki katkılarından dolayı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş başta olmak üzere, emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑