Güncel

Başkan Söğüt, “Esnafımız istesin, biz yaparız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ağadere’de başlayan alışveriş panayırını gezdi. Esnafla vatandaşla sohbet eden Başkan Söğüt, “Kazanan Körfez’in esnafı olsun” dedi

16 Temmuz 2021 Saat: 15:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 379 kez okunmuştur

Başkan Söğüt, “Esnafımız istesin, biz yaparız”
Başkan Söğüt, “Esnafımız istesin, biz yaparız”

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Körfez’de her bayram öncesi düzenlenen Alışveriş Panayırı, Mimar Sinan Mahallesi’nin ardından Ağadere Caddesi’nde de başladı. Başkan Şener Söğüt de panayırın açıldığı ilk gün Başkan Yardımcısı Osman Yurt, meclis üyeleri ve Ağadere Platformu yöneticileri ile birlikte hem esnafı gezdi hem de vatandaşlarla sohbet etti.

 

HERKES MEMNUN

Her yıl olduğu gibi daha ilk günden büyük ilgi gören panayır dolayısıyla esnaflar Başkan Söğüt’e teşekkür etti. Vatandaşlar da panayır dolayısıyla memnun olduklarını belirterek her yıl devam etmesini istedi. Başkan Söğüt de her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, “Ağadere’deki esnafımızın oluşturduğu platform taleplerini dile getirdi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Bizler her zaman esnafımızın yanında olduğumu belirttik. Esnaf kazanırsa, herkes kazanır. Vatandaşlarımız için de büyük kolaylık oluyor. Ve görüyoruz ki gerçekten büyük bir memnuniyet var” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra çay ikram etmek isteyen esnafa konuk oldu, hem sohbet etti hem de onların taleplerini dinledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑