Güncel

Başkan Söğüt, “Soruna yakın olan, çözüme de yakındır”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sorunları yerinde görerek çözüm üreten bir anlayışa sahip olduklarını belirterek, “Biz gerçek var ki; soruna en yakın olan, çözüme de en yakındır” dedi.

10 Kasım 2021 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 387 kez okunmuştur

Başkan Söğüt, “Soruna yakın olan, çözüme de yakındır”
Başkan Söğüt, “Soruna yakın olan, çözüme de yakındır”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yeniyalı Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla da bir araya gelerek onları dinledi. Yeniyalı Merkez Camii’nin hemen altındaki çayevinde gerçekleşen buluşmaya; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyeleri de katıldı. Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada mahallelinin talepleri dinlendi, Başkan Söğüt de projeler hakkında bilgi atlardı.

EKSİKLERİ YERİNDE GÖRÜYORUZ

Körfez’in her noktasında neye ihtiyaç var iyi bildiklerini ve bu doğrultuda da çözüm ürettiklerini belirten Başkan Söğüt, “Bunu da sorunu yerinde inceleyerek yapıyoruz. Halk meclislerimiz ile her mahallemizde muhtarımızla birlikte geziyor, nerede ne eksik var görüyoruz. Vatandaşımızın bir talebi olduğunda da ‘hadi gidelim görelim’ diyoruz ve sorunu yerinde görüyoruz.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Bizim için tüm mahallelerimiz eşit. Hakkaniyetle de nerede eksik varsa orada gerekeni yapıyoruz. Sorunları yerinde görerek çözüm üreten bir anlayışa sahibiz. Göreve gelirken de bunu hep söyledik. Bize göre soruna en yakın olan, çözüme de en yakındır” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt daha sonra vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑