Güncel

Başkan Söğüt, “Türkiye eski Türkiye değil”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Körfez Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. Sohbet ortamındaki buluşmada yerel ve ülke gündemine değinen Başkan Söğüt, Türkiye’nin geçen 20 yıl içinde ekonomik ve sağlık alanında büyük

20 Ekim 2021 Saat: 14:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 330 kez okunmuştur

Başkan Söğüt, “Türkiye eski Türkiye değil”
Başkan Söğüt, “Türkiye eski Türkiye değil”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Körfez Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Savaş Saka ve üyelerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt’e Başkan Yardımcısı Osman Yurt ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti. Görev süresinde 2.5 yılı geride bıraktıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Zaman çok hızlı akıyor. Bizde bu zamanı en iyi şekilde, hizmetle dolu geçirmek adına gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

 

GÜZEL BİR UYUM İÇİNDEYİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın bu kent için bir şans olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Kentin hangi noktasına ne ihtiyaç var bunları çok iyi biliyor. Kendisine konuyu anlattığımızda, ‘biliyorum’ diyor ve elini taşın altına koyuyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçemize birçok proje kazandırdık. Hereke Sahili, İlimtepe yolu, köylerimizdeki köprüler hepsi için kendisine teşekkür ediyorum.

 

SİZLERİN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ

Tabi bizler proje üretirken, ortak akıl ile adım atıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmemizin sebepleri, genel olarak sizlerin talep ve tespitlerinize verdiğimiz önemle alakalı. Sizleri dinlemek, her sözünüzle büyük projelerimize yön vermek bizim açımızdan önemli bir durumdur. Sadece seçim dönemi derneklerimizin kapısını çalmıyoruz. Her zaman ziyaret ediyor, görüş ve önerilerinizi alıyoruz.

 

KÖRFEZ ŞANTİYEYE DÖNECEK

Özellikle Körfez’le alakalı geçmişte önemli hizmet yapılmıştı. Birçok eksiklikler zaten giderilmişti. Biz de bunlara yenilerini katarak devam eden ve yapılacak projelerle birlikte dolu dolu hizmetleri yaşadığımız bir dönemi geride bırakacağız. 2022 yılı Körfez için yatırım yılı olacak. Geçtiğimiz hafta tahmini bütçemizi onayladık. Bütçemizin en büyük kısmı yatırımlar için ayrıldı. Kısaca yeni yılda Körfez şantiyeye dönecek” dedi.

 

BİZLERE YOL GÖSTERİCİ OLDU

Bugün ülke olarak geldiğimiz noktaya baktığımızda da şu gerçeği herkes kabul ediyor. 2002 öncesiyle bugün arasında büyük aşama kaydettik. Oynanan tüm oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımızın çalışma azmi ve kararlılığı bizlere de yol gösterici oldu. Türkiye, geçen 20 yıl içinde ekonomik ve sağlık alanında büyük aşama kaydetti” dedi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da kısa bir konuşma yaparak üyeleri selamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑