Siyaset

Bekiroğlu “ Daha çok çalışacağız “

MHP Körfez İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleşti. Toplantının ana gündem maddesi yerel seçim ve teşkilat çalışma programları oldu.

6 Aralık 2023 Saat: 12:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 138 kez okunmuştur

Bekiroğlu “ Daha çok çalışacağız “
Bekiroğlu “ Daha çok çalışacağız “

MHP Körfez İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu’nun başkanlığında, parti binasında gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddesi teşkilat çalışmaları ve yerel seçim çalışmaları oldu. Gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair konuşan MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu “ Teşkilat çalışmalarımız kapsamında ilçemizdeki tüm köylere siz değerli ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla ziyaretler düzenleyerek vatandaşlarımızla bir araya geldi. Çalışmalarımızda vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccüh bizleri haliyle memnun etmiştir.” Dedi.

Kapısı Çalınmadık, Eli Sıkılmadık Tek Bir Vatandaşımız Olmayacak

Başkan Doğan Bekiroğlu ” Yaşadığımız memnuniyetler bizlerin enerjisine daha çok güç vermiştir. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu güç ve enerji, yerel seçimlerdeki sorumluluklarımızı daha da arttırmaktadır. Tamda bu nedenle teşkilat olarak, yerel seçimler öncesinde teşkilatımızın tüm hücreleriyle yek bir vücut halinde, Körfez ilçemizde kapısı çalınmamış, eli sıkılmamış ve derdiyle dertlenilmemiş tek bir vatandaş dahi bırakmayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız ve yeniden başaracağız “ ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑