Güncel

Belediyenin açtığı çukura vatandaş önlem aldı!

Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, belediye çalışmasının ardından güvenlik önlemi alınmadan bırakılıp gidilen çukura tepki göstererek kendi önlemlerini aldı.

23 Mayıs 2022 Saat: 15:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 247 kez okunmuştur

Belediyenin açtığı çukura vatandaş önlem aldı!
Belediyenin açtığı çukura vatandaş önlem aldı!

Derince ilçesinde bulunan Kamuran Caddesi üzerinde önceki akşam Derince Belediyesi ekipleri çöken yol için çalışma yaptı. Ekipler çalışmanın ardından çukuru kumla doldurup güvenlik önlemi almadan bölgeden ayrıldı. Kamuran Caddesi sakinleri bu durum karşısında tepki gösterdi ve önlemini kendi aldı. Bölge sakinleri bir yılı aşkın bir süredir yapılan asfalt çalışmasının yeterli olmadığı ve yolun sürekli çöktüğünü dile getirdiler.

“ASFALTI KAZDILAR VE ÖYLECE BIRAKTILAR”

Bir vatandaş trafikte herhangi bir aracın hasar almaması için bir sandık ve topladığı çalıları çukura yerleştirdi. Bölge sakinleri, “Geçen sene asfalt yaptılar. Yol çöktü ve çukur oluştu. İki üç gün önce geldiler. Asfaltı kazdılar ve öylece bıraktılar. Kimse gece vakti o çukuru görmez. Bizde araç süren insanlar anlasın diye kendi önlemimizi aldık. Belediyeyi aradık ve en kısa zamanda sorunu çözeceklerini kaydettiler. Bekliyoruz." diye tepki gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑