Spor

“Bundan sonra her maçımız final olacak”

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel geriye kalan haftalarda her maçlarının final olduğunu söyledi.

28 Şubat 2024 Saat: 16:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 161 kez okunmuştur

“Bundan sonra her maçımız final olacak”
“Bundan sonra her maçımız final olacak”

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Mustafa Gürsel, “Basın toplantısında da söyledim. Sonuç ne olursa olsun görüşlerimiz değişmeyecek. Bakış açımız öncelikle oyun kültürünü oturtmak ve oyunu geliştirmek zorundayız. Bunu gerçekleştirirsek olumlu sonuçlar alacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Oyun anlamında geliştirmemiz gereken konular var. Sahadaki duruşlarımız, ikinci topları kazanmamız, temaslı oyunlar gibi olayları geliştirmemiz lazım. Bunun içinde çalışmalarımız devam ediyor.

Geçen hafta Ankara deplasmanında Keçiörengücü ile gündüz bir buçukta, alışık olmadığımız bir saatte oynandı. Ancak takım olarak böyle goller yemememiz lazım. Doğru durum tespiti yapıp gelişim için ne gerekiyorsa bunlarla ilgilenmemiz lazım. Final haftalarına giriyoruz. Hepimizin isteği bu sezonu ilk ikiden bitirip bir üst lige çıkmak. Takımda en üst seviyede oynayabilecek oyun kalitesine ulaşmamız lazım. Sonuçtan ziyade yolu iyi kurgulamamız gerekiyor. Hangi sahada olursa olsun oynayacağımız her maç final maçı gibi oynamamız gerekiyor.

Fofana’nın sakatlanması şanssızlık. Mücadele etmeden boş alanda ters bastı ve ayak tarak kemiğini kırdı. Yusuf Abdioğlu da inşallah bizimle birlikte çalışmalara başlayacak. Keçiörengücü maçında sarı kart gören Josip Vukovic cezalı, Burak Öksüz ise dönüyor. Bunlar futbolun içinde her zaman olacaktır. Biz 11 kişiden oluşmuyoruz. Diğer arkadaşlarımız ile de bu eksikleri çözeceğiz. Her oyuncumuz bizim için önemli. En doğru kadroyu Erzurum’da sahaya süreceğiz.

Değişimler olabilir. Tüm oyuncularımızla takımız. Davit de bizim önemli oyuncularımızdan birisi. Kendisi son maçını 2 Aralık’ta oynamış ve bir aydır izin yapmış. Giorgi de aynı durumda. Yoksa ikisi de kaliteli oyuncular. Onları en hazır halde sahaya atmamız lazım. Kouakou baktığımızda onlardan daha hazır. Bundan sonraki süreçte hepsinden faydalanacağız. Adım adım günler geçtikçe bu takım daha iyi olacak. Bütün inancımız bu şekilde. Daha önce de başardık, şimdi de başaracağız. Erzurumspor birbirine kenetlenmiş, arkadaşlığı gelişmiş bir takım. Zor bir deplasman bizi bekliyor” dedi

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑