Güncel

Büyükakın: “150 bin bağımsız birimi dönüştürmemiz lazım”

Kocaeli’deki esnaf ve sanatkârlar buluşan Başkan Büyükakın, şehri depreme hazırlamak için asıl gücün kent esnafında olduğunu söyledi.

21 Şubat 2024 Saat: 20:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 79 kez okunmuştur

Büyükakın: “150 bin bağımsız birimi dönüştürmemiz lazım”
Büyükakın: “150 bin bağımsız birimi dönüştürmemiz lazım”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnaf ve sanatkarlarla Antikkapı Restoran’da bir araya geldi. Birinci önceliklerinin Kocaeli’yi depreme hazırlamak olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, “Önümüzdeki 5 yıl içinde tek hayalim var. Bu şehri depreme hazırlamak” dedi. Şimdiye dek 10 esnaf buluşması gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Büyükakın, “İstişare ederek bu kenti güzelleştirmemiz lazım. Bunları hep birlikte yapabiliriz. Asıl güç sizde” diye konuştu.

PROGRAMA GENİŞ KATILIM

Programa Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Binbay, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Sedat Köse, MHP İl Başkan Vekili Alper Kocaoğlu, BBP Başkan Vekili Cüneyt Engin, AK Parti İzmit ilçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ve Kocaeli’deki esnaf ve sanatkar odalarının başkan ve yöneticileri katıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑