Siyaset

Büyükakın meclis üyelerinden helallik istedi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, seçim çalışmaları sebebiyle iki meclis toplantısına katılmayacağını söyleyerek meclis üyelerinden helallik istedi.

18 Ocak 2024 Saat: 15:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 61 kez okunmuştur

Büyükakın meclis üyelerinden helallik istedi!
Büyükakın meclis üyelerinden helallik istedi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. 122 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlık etti. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Büyükakın, seçim çalışmaları sebebiyle iki meclis toplantısına katılmayacağını söyleyerek meclis üyelerinden helallik istedi.

“BEN SİZLERDEN RAZIYIM HAKKINIZI HELAL EDİN”

Büyükakın, “Çok önemli bir şey olmadıkça bundan sonraki 2 toplantıya başkanlık etmemeyi düşünüyorum. Sahada oluruz şimdiye kadar toplantılara katılmaya özen gösterdim, şehirde olduğum sürece. Huzurlu bir meclis ortamımız oldu bunda her birinizin katkısı çok büyük. Ben sizlerden razıyım hakkınızı helal edin bilmeden istemeden gönlünüzü kırdıysak haksızlık etmedik ama bilmeden üzdüysek affola. Benim sizlerde hakkım varsa helal olsun. Memlekete güzel işler yaptık inşallah daha güzellerini yapmak nasip olur.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑