Ekonomi

"Çamurlu su" tartışmasına Büyükakın noktayı koydu

İSU Genel Kurulu’nda dün CHP’li Engin Taşdemir’in bir evde musluktan çamurlu su aktığı iddiası nedeniyle ortam gerilmiş, CHP’liler salonu terk etmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın sosyal medya üzerinden Taşdemir’i yalanladı.

25 Mayıs 2022 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 334 kez okunmuştur

Çamurlu su tartışmasına Büyükakın noktayı koydu
"Çamurlu su" tartışmasına Büyükakın noktayı koydu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünün dün gerçekleştirilen genel kurulunda CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’in Körfez’de bir evde musluktan çamurlu su aktığını iddia etmesi üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile arasında tartışma yaşanmıştı. Tartışmaya AK Partili ve CHP’li üyelerin de katılması üzerine tansiyon yükselmiş, CHP grubu salonu terk etmişti.

“ÇAMUR VE İFTİRA SİYASETİ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eleştirilere yanıt verdi. Taşdemir’in musluktan çamurlu su aktığını iddia ettiği adrese giden ekiplerin kaydettiği temiz su görüntüsünü paylaşan Büyükakın “Sadece 1 yılda, Bütçesinin %49'unu yatırıma ayırarak 433 mahallemizde 625 MİLYON TL alt ve üstyapı yatırımı yapan kurumumuzun başarısını, çamur ve iftira siyaseti ile hiç kimse gölgeleyemez! Takdir Milletimizin...” ifadelerini kullandı.

Büyükakın Körfez Billur Sokak’ta iddia edilen evde kaydedilen görüntüleri “Hiç kimsenin İSU’nun başarılı çalışmalarına gölge düşürmesine izin vermeyiz!” ifadeleri ile paylaştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑