Siyaset

Canbaz’dan beklenen ayrılık

Azmi Cihat Hatipoğlu’nun İYİ Parti’den Körfez Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından Fevzi Canbaz görevinden istifa ettiğini açıkladı.

23 Kasım 2023 Saat: 11:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 430 kez okunmuştur

Canbaz’dan beklenen ayrılık
Canbaz’dan beklenen ayrılık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında, Azmi Cihat Hatipoğlu’nun İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Hatipoğlu’nun açıklanmasını ardından ilk ses eski Demokrat Partili Fevzi Canbaz’dan geldi. Bir önceki yerel seçimde Salih Şirin’in aday gösterilmesinde etkili olan, Hatipoğlu’nun ise adaylığına karşı Fevzi Canbaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden ayrıldığı duyurdu. Canbaz' in istifası bekleniyordu.

Canbaz yaptığı açıklamada, “Dört buçuk yıldır Kocaeli Büyükşehir ve Körfez İyi parti Belediye meclis üyeliği grup başkan vekilliğini yapmaktayım. Gördüğüm lüzum üzerine, kendi rızam ve isteğim doğrultusunda görevimden ayrılıyorum. Birlikte çalıştığım tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve İyi parti teşkilatlarına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Kamuoyuna saygı ile bildiriyor, tüm Kocaeli ve Ķörfez halkıma esenlikler diliyorum” diye belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑