Güncel

Çevreci Kardeşlere Teşekkür Belgesi

Geri dönüştürülebilir atık toplama çalışmalarına çocukların katılımını özendiren İzmit Belediyesi büyük hevesle atık toplayan iki kardeşin heyecanına ortak oldu, kardeşleri teşekkür belgesiyle takdir etti

11 Nisan 2021 Saat: 17:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 399 kez okunmuştur

Çevreci Kardeşlere Teşekkür Belgesi
Çevreci Kardeşlere Teşekkür Belgesi

Geri dönüşüm projelerine çocukların katılmasına önem veren ve birçok çalışmasında erken yaşta çevre koruma bilinci kazandırmaya özendirmeye gayret eden İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri çabaları da takdir ediyor. Atık yağ, elektronik atık ve ambalaj atığı toplama çalışmaları konutlardan büyük destek gören İzmit Belediyesi, Orhan Mahallesi’nde ikamet eden 8 yaşındaki Fatih Efe Şahin ile 5 yaşındaki Beytullah Poyraz Şahin kardeşleri düzenli olarak atık topladıkları için ziyaret etti.

 

KARDEŞLERE TEŞEKKÜR

 

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen takdir ve teşvik çalışmaları kapsamında Şahin Ailesi’nin kapısını çaldı. Hazırlıksız olan aile fertleri kapıda belediye ekiplerini görünce önce şaşkınlık yaşadı. Belediye ekipleri, çevre korumanın küçük kahramanları Fatih Efe Şahin ve Beytullah Poyraz Şahin’e sürekli atık toplayıp belediyeye teslim ettikleri için teşekkür etti.  İki kardeşin duyarlı davranışına kayıtsız kalmayan İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri küçük kahramanlara teşekkür belgesi verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑