Siyaset

CHP İzmit’te Ulaş Yıldız aday adaylığından çekildi!

CHP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Yıldız aday adaylığından çekildiğini duyurdu.

15 Ocak 2024 Saat: 15:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 89 kez okunmuştur

CHP İzmit’te Ulaş Yıldız aday adaylığından çekildi!
CHP İzmit’te Ulaş Yıldız aday adaylığından çekildi!

CHP’de İzmit Belediye Başkan adayının belirleneceği ön seçim öncesi, Ulaş Yıldız adaylığından çekildiğini duyurdu. “Yaklaşık 1,5 aylık süre içerisinde İzmit Belediye Başkan Adayının açıklanmaması 4 aday adayı ve örgütte kaos yarattı” diyen Yıldız, “ Hizmet etme amacı ile yola çıktığım almaya değil vermeye talip olduğum aday adaylığımdan ve siyasetten ayrılmayı uygun gördüm” dedi. Yıldız şu ifadeleri kullandı:

“Sizlere daha önceki açıklamalarımda bahsettiğim gibi İzmit’te doğdum, burada var oldum. Ailem çevrem yatırımlarım daima bu şehirde oldu. 25 yılı aşkın iş hayatı tecrübesine sahip, 500 üzeri çalışanım ile İlimize ve Ülkemize istihdam yaratıp ekonomimize her daim katkıda bulunmaya çalıştım. 31 Mart 2024 yerel seçimler ile ilgili partimizin üst yönetimden mevcut belediye başkanımızın İzmit Belediye Başkanlığına aday olmayacağını kendilerinin değişim hareketi ile ilgili çalışma yaptıklarını ailesinde, sosyal yaşantısında ve iş hayatında kendisini ispatlamış başarılı olan bir aday aradıklarını bu özelliklerine benim uygun olduğumu belirtip İlçelimiz ve partimiz için hizmet etme önerisinde bulundular.

Benim için zor bir karar olmasına rağmen olumlu cevap verdim. Yoğun bir iş hayatım ve güçlü aile bağlarımın olmasına rağmen fedakârlık yaparak maddi manevi katkı sağlamak üzere aday adayı başvurumu yaptım. Yaklaşık 1,5 aylık süre içerisinde İzmit Belediye Başkan Adayının açıklanmaması 4 aday adayı ve örgütte kaos yarattı.

Devam eden süreçte mevcut belediye başkanımızın da İzmit Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıklaması devam eden süreci daha da zora soktu. Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda ‘Eğilim yoklaması’ yapılmasına karar verilmiştir. Bu aşamadan itibaren mevcut yarışın kaos, kargaşa ve menfaat ilişkileri üzerinde devam ettiğini gözlemlemekteyim.

Bugüne kadar hiçbir menfaat ve çıkar ilişkilerine dayanan yanlış kurgular içerisinde olmadım. Bu neden ile hizmet etme amacı ile yola çıktığım almaya değil vermeye talip olduğum aday adaylığımdan ve siyasetten ayrılmayı uygun gördüm.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑