Siyaset

CHP Körfez aday adayları bir araya gelerek ilçe örgütünü topa tuttu!

CHP Körfez Belediye Başkan aday adayları bir araya gelerek CHP Körfez İlçe örgütünü topa tuttu. Adayları yaptıkları açıklamada, “İlçe örgütümüz adaya göre şekil alamaz ve almamalıdır” ifadelerini kullandı

29 Aralık 2023 Saat: 21:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 78 kez okunmuştur

CHP Körfez aday adayları bir araya gelerek ilçe örgütünü topa tuttu!
CHP Körfez aday adayları bir araya gelerek ilçe örgütünü topa tuttu!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Körfez Belediye Başkan aday adayları Nurcan Kuşcu, Tayfun Balıkçı ve Bozkurt Uslu bir araya gelerek kamuoyuna açıklamada bulundu. Aday adayları ilçe örgütünün CHP Genel Merkezi’ne giderek aday dayatması yaptığını ifade etti.

“SANKİ BELİRLENMİŞ BİR ADAY VARMIŞ GİBİ DAVRANILIYOR”

Aday adayları yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Tabandan gelen yoğun eleştirilere karşılık, tüm parti dostlarımızı ve kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Ülkemiz karşı karşıya olduğu üretim sorunları, işsizlik, dış politika ve hayat pahalılığı gibi önemli meselelerle başa çıkmaya çalışırken halkımız her geçen gün yoksullaşmaktadır. Seçimlere doğru yaklaşan bu süreçte halkımız güven duyacağı alternatif bir siyasi anlayışı ararken ilçe örgütümüz, etik olmayan ve parti kültüründen uzak bir merkezde konumlanmıştır. Belediye Başkan adayımız henüz resmi olarak açıklanmamışken, sanki belirlenmiş bir aday varmış gibi davranılması, diğer tüm adayları göz ardı ederek sadece bir adayı öne çıkarmaya yönelik zorlamalara neden olmaktadır.

“İLÇE ÖRGÜTÜMÜZ ADAYA GÖRE ŞEKİL ALAMAZ VE ALMAMALIDIR”

Partimizde uzun yıllarını geçirmiş, parti ruhunu içselleştirmiş ve yaşamakta olan diğer adayların varlığı göz ardı edilmemelidir. İlçe örgütümüz adaya göre şekil alamaz ve almamalıdır. Şu an sahada vatandaşlarımızın derdi ile dertlenmesi gereken bir ilçe yönetimi olması gerekiyorken tam aksine Ankara'ya giderek Genel Merkeze tek bir adayı dayatmak tam bir adaletsizlik örneğidir.  Asıl görevi sahalara inerek siyasal çalışmalar yapmak olan ilçe örgütümüzü bu konuda sorumluluk almaya, parti program ve tüzüğüne uygun bir şekilde hareket etmeye davet ediyoruz.”


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑