Siyaset

CHP'li Yakup Törk sözüm var aday olmak istiyorum dedi

CHP’den Darıca Belediye Başkan Adayı gösterilmeyen Yakup Törk için yeni bir alternatif oluştu. İYİ Parti, SP ve DEVA’dan teklif alan Törk, “Sözüm var. Aday olmak istiyorum” dedi.

25 Aralık 2023 Saat: 16:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 80 kez okunmuştur

CHPli Yakup Törk sözüm var aday olmak istiyorum dedi
CHP'li Yakup Törk sözüm var aday olmak istiyorum dedi

CHP’de önceki seçimde oyları iki kattan fazla artıran ve çok az bir farkla seçimi kazanan Yakup Törk yerine Saide Arslan Çalışkan aday olarak gösterilmişti. Çalışkan’ın adaylığı ile ilgili “Kirli pazarlıklarla Darıca’yı AK Parti’ye hediye edecekler” diyen Törk için yeniden adaylık şartları oluştu. İYİ Parti, SP ve DEVA’dan teklif alan Törk adaylığa sıcak bakıyor. Törk, bu üç partinin Darıca için ortak hareket edebileceğini söyledi.

KİRLİ OYUN

Üç partiden de destek aldığını kaydeden Törk, “Bu üç partinin Darıca özelinde bir araya gelmesiyle biz bu seçimi kazanırız. Çünkü CHP’liler de bu kirli oyunu bozmak istiyor” dedi. CHP’li kimliğinden asla vazgeçmeyeceğini kaydeden Törk, “Ama biz aynı zamanda Darıcalıyız. Burada Darıca halkına kirli bir oyun oynanıyor” dedi. Kendisine yapılan muameleyi asla kabul etmeyeceğin kaydeden Törk, “Burada bir iktidar umudu var ve ben bu umudu canlı tutmak istiyorum” dedi. Törk, burada çatı partinin İYİ Parti olmasının en yüksek ihtimal olduğunu kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑