Siyaset

Cumhur İttifakı Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi

Cumhur İttifakı 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Aralıksız sürdürülen siyasi programların yanı sıra teşkilat çalışmalarına da hız veren Cumhur İttifakı mahalle başkanları ile bir araya geldi

12 Şubat 2024 Saat: 13:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 95 kez okunmuştur

Cumhur İttifakı Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi

İttifak dahilindeki AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Körfez İlçe Teşkilatları, şimdi de seçim sürecinde sık sık bir araya gelerek bu dönemi en verimli şekilde geçirmenin gayreti içerisindeler.

GENİŞ KATILIM VARDI

Bu kapsamda geçtiğimiz gün AK Parti Körfez İlçe binasında yapılan ve AK Parti ile MHP’nin ilçedeki mahalle başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda bundan sonraki dönemde yapılacak ortak çalışmalar ele alındı. Toplantıya; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu, AK Parti Körfez İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan ve MHP’li yöneticiler ile SKM heyeti katıldı.

“YÜZDE 50’lik ORANIN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ”

Oturum sonunda konuşan ev sahibi ilçe başkanı Nurettin Okutan, “AK Parti ve MHP’li mahalle başkanlarımızla bir araya geldik ve seçim dönemini değerlendirdik. Cumhur İttifakı olarak ilçemizde güzel bir ahenk oluşturduk. Büyük Birlik Partili kardeşlerimizin de desteği ile inşallah 31 Mart seçimlerini yüzde 50’lik oranın çok üzerinde bir sonuçla tamamlayarak belediye başkanlığını bir kez daha ittifakımıza kazandıracağız” açıklamasında bulundu.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ “

MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu “ Cumhur ittifakı olarak çalışmalarımızı uyum içerisinde hız kesmeden sürdürüyoruz. Saha ziyaretlerimiz dışında parti içi politikalarımızı sürdürerek ortaklaşa belirlilediğimiz çalışmalarımızla birlikte tüm enerjimizle sahadayız. 31 Mart seçimlerinde Körfez Cumhur İttifakı alacağı oy oranıyla da başarısını sandığa yansıtacaktır. Bizler ilçemizi ve ilçemize hizmet etmeyi seviyoruz. Allah’ın izniyle seçimlerden alnımız akıyla çıkarak Körfez ilçemize hizmet bayrağını en üst noktalara çıkaracağız “ ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑