Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “2023 seçimlerini rekor oyla kazanacağız”

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben inanıyorum, 2023 seçimlerini rekor oyla kazanacağız” dedi.

27 Eylül 2022 Saat: 14:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 197 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “2023 seçimlerini rekor oyla kazanacağız”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “2023 seçimlerini rekor oyla kazanacağız”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na ve Altındağ Kültür Sarayı'nda " Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı" programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buradaki konuşmasından öne çıkanlar:

Ekonomideki güçlenmeyi yılbaşından sonra hep beraber göreceğiz. İhracatta her ay rekor kırıyoruz. Avrupa büyük sıkıntılar yaşarken havacılık sektörümüz tarihinin en önemli başarılarını yaşıyor. Enerjide zamanında attığımız stratejik adımların meyvelerini topluyoruz. Tüm bunları yaparken de vatandaşlarımızı enflasyon karşısında yalnız bırakmıyoruz. Milletimize sahip çıkıyoruz.

MUHALEFETE TEPKİ

2023'e yaklaştıkça muhalefet kanadının farklı yollara tevessül edeceği anlaşılıyor. Projelerimize kara çalıyorlar.Biz artan kira ve konut fiyatlarını dengelemek ve vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için bir sosyal konut projesini hayata geçirdik.

Muhalafet ne yapıyor, çamur atıyor. Bir milyon 170 bin konutu inşa ettikten sonra da sahiplerimize teslim etmişiz. Biz kendimizi ispat etmişiz. Üstelik sosyal konut projemize de rekor düzeyde bir başvuru varken 14 tane büyükşehir belediyesiyle siz ne yaptınız, biraz da onu anlatın.  

''2023 SEÇİMLERİNİ REKOR OYLA KAZANACAĞIZ''

İnşallah 2023 seçimleri ülkemizdeki pek çok dönüm noktasıyla birlikte takoz siyasetinin de çöp sepetine atıldığı bir milat olacaktır. Ben inanıyorum, 2023 seçimlerini rekor oyla kazanacağız. Bu kadro bu işi başarır, ben size inanıyorum. Ve kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Biz milletten kopuk siyasetçi değiliz unutmayın, milletten kopuk siyasetçi olmaz'' ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑