Spor

Darıca GençlerBirliği yeniden satışa çıkartıldı

TFF 3.Lig’de mücadele eden ve sezon başında Onur Güneri ve Faruk Anaç ortaklığında satın alınan Darıca Gençlerbirliği Sportif Faaliyetler A.Ş. geçmiş yıllardan kalan borç yükü nedeniyle yeniden satışa çıkarılacak

22 Aralık 2023 Saat: 15:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 70 kez okunmuştur

Darıca GençlerBirliği yeniden satışa çıkartıldı
Darıca GençlerBirliği yeniden satışa çıkartıldı

Sarı yeşilli kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:  Bilindiği üzere Darıca Gençlerbirliği Sportif Faaliyetler A.Ş. 16/05/2023 tarihinde, kümede kalması henüz kesinleşmediği halde Başkanlarımız Av. Onur Güneri ve Faruk Anaç tarafından büyük bir fedakarlık ve özveri ile satın alınmıştır. Satın alma süreci öncesinde 90 yıllık güzide kulübümüz, ekonomik olarak zor günler geçirmiş, yönetimsel sıkıntılar yaşamış ve Türk futbol kamuoyunda itibarını kaybetmeye yakın bir hale gelmişti.

HEDEFLEDİĞİMİZ NOKTADAN UZAKTAYIZ

Başkanlarımız Av. Onur Güneri ve Faruk Anaç liderliğinde kulübümüz yeni bir yapılanma sürecine girmiş, kadro planlaması, mali durumun düzeltilmesi, altyapının daha işlevli hale gelmesi gibi önemli hedeflere ulaşmak üzere ciddi çalışmalar yapılmıştır. Ligin ilk yarısının tamamlanması ile birlikte, sportif olarak hedeflediğimiz noktadan uzak olduğumuz aşikardır. Ne yazık ki kulübümüzün geçmiş dönemlerden taşımış olduğu borç yükü sebebiyle zaman zaman ekonomik sıkıntılar yaşanmıştır.

BİRÇOK SATIN ALMA TEKLİFİ GELDİ

Ligin ilk yarısı devam ederken, Başkanlarımıza ve kulübümüze bir çok kez kulübümüzü satın alma teklifi gelmiştir ancak sportif mücadelemizin devam ettiği bu süreçte teklifler değerlendirmeye alınmamıştır. Ligin ilk yarısının tamamlanması ile birlikte, kulübümüzün geleceğini kurtarmaya yönelik olarak satın alma, ortaklık, yatırım gibi teklifleri değerlendirmeye alacağımızı, kulübümüzün menfaatlerini göz önünde bulundurarak en iyi teklif ile bu süreci tamamlayacağımızı, ligin ikinci yarısında daha güçlü Darıca Gençlerbirliği yaratacağımızı bildiririz.

90 YILLIK ÇINAR

Türk futbolunun önemli bir değeri olan 90 yıllık çınarımız Darıca Gençlerbirliği’ni, daha iyi yerlere taşımak üzere çalışmalarımızın devam ettiğini, tüm bu sürecin şeffaflık ilkesi kapsamında kamuoyuna bilgi verilerek sürdürüleceğini belirtiyoruz. Türk futbol kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑