Siyaset

Dilovası'nda ilk kadın aday adayı başvuruda bulundu!

Yapılacak olan yerel seçimler için Dilovası Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirten genç girişimci iş kadını Sümeyye Sökmen; dosyasını ilçe başkanına teslim ederek, belediye başkan aday adaylığına müracaat etti.

15 Kasım 2023 Saat: 11:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 147 kez okunmuştur

Dilovasında ilk kadın aday adayı başvuruda bulundu!
Dilovası'nda ilk kadın aday adayı başvuruda bulundu!

Parti binasına gelerek müracatını yapan Sümeyye Sökmen, Mazlumların umudu, ülkemizin hizmet sevdalısı, dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderimizin davasında ‘Bir hizmet eri’ olarak; içinde yaşadığım Dilovası’na hizmet etmek; sessiz çoğunluğun sesi olmak; güzelliğe imza atmak; DilovasI’nı cazibe merkezi haline getirmek amacıyla, ‘Kutsal Ak Dava’nın çatısı altında’ Belediye Başkan Aday Adaylığı’na başvuruyorum.” Dedi.

‘SESZİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ OLACAĞIM’

Sökmen yaptığı konuşmada, “ Amacım, sessiz çoğunluğun sesi olmak, Amacım; içinde yaşadığım Dilovası’na hizmet etmek, Amacım; Ak davada bir hizmet sevdalısı olarak vazifede bulunmak. Her şeyden önce de amacım; dünya liderimize yakışır bir belediye başkanlığı yapmaktır. Ben kendime inanıyorum. Ben kendime güveniyorum. Ben, bana inananları mahcup etmeyeceğime inanıyorum. Ve bu yüzden aday oldum” dedi.

‘Birazda kendimden bahsedeyim diyen Sökmen, “ 1980 doğumluyum. Erzurumluyum. Özel şirketlere yemek hizmeti vermekteyim. Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı olarak vazife yapmaktayım. Kocaeli Kadın Eli Kooperatifi Kurucu başkanıyım. Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesiyim. Kurulduğu günden beri Kutsal Dava’da bir nefer olarak, sizlere ve davamıza yol arkadaşlığı yapmaktayım. 3 çocuk annesiyim.” Dedi. Sökmen’in adaylık başvurusunda çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticisi de hazır bulundu.

Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, belediye başkan aday adayı olan Sümeyya Sökmen’in aday adaylığı dosyasını teslim alarak; kendisine çıktığı yolda başarılar dilediğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑