Asayiş

Doktorlar: “Muhtar Bizi Tehdit Etti”

Körfez Fatih Mahallesi Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan doktorlar, Körfez Mahalle Muhtarı Salih Yolcu tarafından tehdit ve hakarete uğradıkları iddiasıyla CİMER’e ve İçişleri Bakanlığı’na şikâyette bulundu. Muhtar Yolcu hakkında inceleme başlatıld

26 Ağustos 2021 Saat: 17:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 492 kez okunmuştur

Doktorlar: “Muhtar Bizi Tehdit Etti”
Doktorlar: “Muhtar Bizi Tehdit Etti”

Körfez Fatih Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli iki doktor, Fatih Mahallesi Muhtarı Salih Yolcu tarafından tehdit ve hakarette bulunduğu ve görevlerini yapmasını engellediği iddiasıyla şikayette bulundu.

2020 yılı Ocak ayında bir kadın Aile Sağlığı Merkezinde  gelerek, sıra olmasına rağmen önce muayene olmak istedi olay çıkartan kadın, polisin gelmesiyle güçlükle sakinleştirilebildi. Olayın faili olan kadın, doktorların şikâyeti nedeniyle mahkemede ceza aldı. bu süreçte Fatih Mahallesi Muhtarı Salih Yolcu, üç kez kez ASM’ye gelerek ceza alan kadın ile ilgili şikayetleri geri çekmelerini istedi. Doktor, şikayet dilekçesinde Muhtar Yolcu’nun şikayetimden vazgeçmemi yoksa benim için iyi olmayacağını” söyleyerek kendisini tehdit ettiğini anlattı. olay yargıya taşındı polisin olay hakkındaki araştırmaları sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑