Spor

Engin Koyun: Bugün birlik, beraberlik günüdür

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimini ağırladı. Engin Koyun, Ali Korkmaz’a desteğinden ötürü teşekkür etti ve gündeme dair açıklamalar yaptı.

13 Nisan 2022 Saat: 17:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 401 kez okunmuştur

Engin Koyun: Bugün birlik, beraberlik günüdür
Engin Koyun: Bugün birlik, beraberlik günüdür

Kocaelispor’umuz Bulundukları yeri hak etmediklerinin altını çizen Başkan Engin Koyun şu şekilde konuştu: her birimizin ortak değeri. Zaman zaman başarılı süreçler geçirdiği gibi zaman zaman da sıkıntılı süreçler geçirebiliyoruz. Başarılar nasıl bir kişinin değilse, başarısızlık da tek kişiye ait değildir. Hiçbir takım her sezon şampiyon olamaz. Kocaelispor da BAL’dan bu noktalara geldi. Dolayısı ile takımın bugünkü durumunu kesinlikle hak etmiyoruz.

AYNI DURUŞU SERGİLEMELİYİZ

Kocaeli Kent Konseyi Başkanımız Sayın Ali Korkmaz başkanımıza da zor günlerimizde bizimle birlikte olduğu için canı gönülden teşekkür ediyorum. Başkanımızın bu girişimi ile şehir de bu birlikteliğe katkı sağlayacaktır. Geçen hafta Bursa’nın yaptığını bu hafta biz yapacağız. Onlar camia olarak kenetlendiler, 1 dakika susmadılar, Semih’in atılmasına vesile oldular. Zor günlerinde kenetlendiler. Hayati Bandırma maçında aynı duruşu sergilememiz gerekir.

SABIRLI OLALIM

Maçın 90 dakika olduğunu bilmemiz gerekiyor. Türkiye’nin en büyük camialarından birisiyiz ve taraftarımız maçın başından sonuna kadar takımlarına sahip çıkacaktır. Tepkilerinde haklılar ancak küfür ve hakaret kimseye yakışmaz. Gol yenince teknik heyet, futbolcuya aleyhte tezahürat takıma olumsuz yansıyacaktır. Bu nedenle son düdüğe kadar sabırlı olalım. Bandırma maçı bizim için milat olacaktır.

2 MAÇ ALIRSAK TIRMANIRIZ

Dün bu birlikteliği sağladık, bugün de sağlayacağız. 7 maçımız daha var. 21 puan demek. 2 maç aldığımızda üst sıralara tırmanacağız. Moral olsun diye yönetim kaynaklı ciddi bir ödeme yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız da sağ olsun bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemiyor. Bu anlamda Tahir başkanımıza da sahip çıkılması gerekiyor. Büyükşehir olmazsa işimiz kesinlikle hiç kolay olmazdı.

BARCELONA’NIN DA HOCASI GENÇ

Mustafa hocamızla sezona devam edildi. Hastalığının verdiği sıkıntılar vardı ancak biz yüz üstü bırakmak istemedik. Kendisi ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Yine ülkece bilinen Mehmet Altıparmak’ı takımın başına getirdik. Maalesef yine uymadı. Son olarak Fırat Gül hocamız ilgili karara vardık. Tecrübesiz birisi olduğu belirtildi. Benim gönlüm gençlerden yana. Bugün Barcelona’nın başındaki teknik direktör 33 yaşında. Fırat hocamız 37 yaşında, akademisyen…

KONGREDE HESABINI VERİRİZ

Bolu ve İstanbul takımlarının kümede kalmasına vesile olan Fırat hocamızı araştırdık ve bu işin altından kalkacağına kanaat getirdik. Dün gece tesise gittim ve hocamız mesaiye başlamıştı. Bu iş dava işidir, inanmak işidir. Kendisinin başarılı olacağına olan inancım tamdır. Mali açıdan Türkiye’nin en istikrarlı kulübüyüz. Yönetimsel hatalardan ötürü kongrede hesabını veririz. Ancak bugün şehirde birlik, beraberlik günüdür.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑