Spor

Engin Koyun “devam” dedi, taraftarlar büyük tepki gösterdi!

Kocaelispor’un şuan mevcut başkanı Engin Koyun’un devam edeceği konusundaki karara Kocaelispor taraftarlar büyük tepki verdi. Yeşil siyahlı taraftarlar yönetimin bir an önce kongre kararı almasını istiyor.

23 Mayıs 2022 Saat: 15:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 423 kez okunmuştur

Engin Koyun “devam” dedi, taraftarlar büyük tepki gösterdi!
Engin Koyun “devam” dedi, taraftarlar büyük tepki gösterdi!

2021-2022 Sezonunda Spor Toto 1.Ligine 11 yıl aradan sonra çıkan ve aynı sezonda bir alt lig olan 2.Lige düşen temsilcimiz Kocaelispor’da büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Kocaelispor yönetimi ve Başkan Engin Koyun yeşil siyahlı taraftarların büyük tepkisini aldı. Görevine devam etme kararını alan mevcut başkan Engin Koyun Kocaelispor taraftarının tepkisini almaya devam ediyor. Bu sezon Kocaelispor’a büyük destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın önümüzdeki süreçte nasıl bir karar vereceği de taraftarların beklentisi içinde olacak.

TARAFTARLAR İSTEMİYOR

2.lig’deki şampiyon kadroyu tamamen değiştiren ve yeni sezonda yapılan yerli ve yabancı oyunculardan oluşan 25 transfer ile 70 milyon TL olarak açıklanan borç ile beklentilerin altında kalan yeşil siyahlı temsilcimiz play-off olarak hedeflenen sezonu bir alt lige düşerek tamamladı. Yapılan hatalı transfer politikası ile hayal kırıklığı yaratan yeşil siyahlı yönetim kurulunu Kocaelisporlu taraftarlar devam etmesini istemiyor. Yeşil siyahlı taraftarlar yönetim kurulunun bir an önce genel kurul kararı alınmasından yana olduğunu sosyal medyadan paylaşıyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑