Asayiş

FETÖ FİRARİSİ YUNANİSTAN’DA

Hain darbe girişiminden sonra FETÖ terör örgütü üyeliğinden hakkında yakalama kararı bulunan Muhammed Tezer, ülkeden kaçarak Yunanistan’a firar etti.

3 Eylül 2021 Saat: 13:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 855 kez okunmuştur

FETÖ FİRARİSİ YUNANİSTAN’DA
FETÖ FİRARİSİ YUNANİSTAN’DA

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin ardından ülke genelinde yürütülen operasyonlar sonucu FETÖ Terör Örgütüne üyeliğinden hakkında yakalama kararı çıkarılan Muhammed Tezer, Türkiye’den kaçarak Yunanistan’a firar etti. Yaklaşık bir yıldır firar ettiği Yunanistan’ da yaşayamaya başlayan Tezer’in, Yunan hükümetinden sığınma talep edeceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

KUZENİ DENİZLİ İMAMI

FETÖ Terör Örgütü Üyeliğinden hakkında yakalama kararı bulunan firari sanık Muhammed Tezer’in Denizli’de yaşayan ve öğretmenlik görevinde bulunan amcasının oğlu Servet Tezer’in de, FETÖ Terör Örgütü’nün üst düzey yöneticilerinden olduğu gerekçesiyle, Kandıra T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunduğu öğrenildi. Servet Tezer’in görev yaptığı Denizli’de yaklaşık 15 yıl sivil imamlık yaptığı ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde etkin rol aldığı edinilen bilgiler arasında yer alırken, Muhammed Tezer’in öğretim görevlisi ve doktor olarak görev yapan bir başka kuzenlerinin ise FETÖ Terör Örgütüne Üyelikleri nedeniyle görevlerinden ihraç edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑