Asayiş

FETÖ’ye himmet verenlere Kocaeli’de operasyon!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ terör örgütüne Kurban ve Himmet adı altında 11 şüphelinin para verdiği tespit edildi.

10 Ağustos 2022 Saat: 14:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 277 kez okunmuştur

FETÖ’ye himmet verenlere Kocaeli’de operasyon!
FETÖ’ye himmet verenlere Kocaeli’de operasyon!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne kurban ve himmet adı altında Ahmet Hakan A., Ahmet K., Edip Ercan Y., Fevzi D., Hakan K., Halil T., Mehmet Fatih P., Muammer D., Serdar S., Serkan Ü., ve Yaşar K. olmak üzere 11 şüphelinin para verdikleri ve sohbetlere katıldıkları tespit edildi. 3 şüphelinin Bank Asya'yı fonlamaya yönelik hesap açtıkları, çok sayıda şüpheli işlem hareketlerinin bulunduğu, örgüt ile iltisakı nedeniyle KHK ile kapatılan PAK Eğitim İş Sendikasına üye oldukları anlaşıldı.

KOCAELİ’DE OPERASYON

2 şüphelinin Bylock programını kullandığı, 6 şüphelinin örgütün çatı yöneticileri ile HTS kayıtlarının olduğu, 5 şüphelinin örgütün basın yayın organlarından olan gazete ve dergilere abone oldukları, bazı şüphelilerin örgüte müzahir Asya Termal Tatil Köyünde konaklama kayıtlarının olduğu tespit edildi. HTS kayıtlarında şüphelilerin, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan haklarında kovuşturma ve soruşturma yürütülen şahıslarla görüşme kayıtları tespit edildi. Soruşturma kapsamında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinden arama, el koyma ve inceleme kararı alındı. Sabah saatlerinde 11 şüpheliye yönelik İstanbul merkezli olmak üzere Kocaeli ve Sakarya'da eş zamanlı operasyon gerçekleşti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑