Siyaset

Hakan Tanta: Genel merkez böyle bir hataya düşmez

Pazar günü gerçekleşecek ön seçim hakkında konuşan CHP İzmit Belediye Başkan adayı Hakan Tanta, genel merkezin ön seçimde çıkacak adayı açıklayacağını ifade etti.

18 Ocak 2024 Saat: 15:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 67 kez okunmuştur

Hakan Tanta: Genel merkez böyle bir hataya düşmez
Hakan Tanta: Genel merkez böyle bir hataya düşmez

İzmit Belediye Başkan aday adayı Hakan Tanta, ön seçim öncesi İzmit Şehir Kulübü’nde basın toplantısı düzenledi. Ön seçim hakkında konuşan Tanta, “Üye çalışmalarımız iyi gidiyor. Örgütün yüzde 80’i ile takım çalışması yürütüyoruz. Pazar günü ön seçim bittiğinde çok keyifli ve farklı bir sonuç çıkacağına inanıyorum. Ben mesleğimi çok seviyorum ama belediye başkanı seçilirsem diş hekimliği yapmam mümkün olmayacak” dedi.

“BÖYLE BİR HATAYA DÜŞECEĞİNİ SANMAM”

Açıklamasına devam eden Tanta, “Ben hayatımda genel merkeze bir kere gittim. Ön seçimden çıkan sonuç genel merkezde onaylanacak. Başka bir adayın gösterilmesi mümkün değil. Genel merkezin böyle bir hataya düşeceğini sanmam. Genel merkezimiz mevcut belediye başkanının durumunun netleştirilmesi ve anket yaptırılması lazımdı. Aday adaylarının başvuru süreçlerini sonrasında başlatmaları gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

“BÜTÜN PARTİLERLE GÖRÜŞÜYORUM”

Tabanda yapılacak ittifak hakkında konuşan Tanta “İttifak konusunda bütün partilerle görüşüyorum. Parti yöneticilerim de görüşüyor. Ön seçimde güç birliği yapılırsa güzel olabilir. Mevcut belediye başkanı karşısında bir blok varmış gibi yansıtılmasını istemiyorum. Parti tabanında ittifak oluşacaksa sandıkta da bir ittifak oluşacaktır. Bunu da görüyorum. Seçim güvenliği konusunda her sandıkta bir kişiyi görevlendireceğiz” şeklinde konuştu.

“BÜYÜKAKIN İLE ÖNCEDEN GELEN BİR DOSTLUĞUMUZ VAR”

Başkan yardımcılığı dönemine değinen Tanta, “İzmit Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemde büyükşehir ile görüşmeleri yürüten isim bendim. Büyükakın ile önceden gelen bir dostluğumuz var. Bir dönem İzmit Belediyesi ile Büyükşehir arasındaki aşılması gereken konularda koordinatör olarak ben görev yaptım. Benim kavga siyasetim asla olmadı. Bu kentin güzelliği için beraber çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı kim olursa olsun ben projelerimi sunacağım” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑