Siyaset

Hatipoğlu: Yaşanır Körfez isteyen oy versin

İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, seçimlere 2 ay kala sahadaki çalışmalarını hızlandırdı. Hatipoğlu, saha çalışmalarında partili ve partisiz isim gözetmeden tüm siyasi partilere giderek çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

21 Ocak 2024 Saat: 20:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 100 kez okunmuştur

Hatipoğlu: Yaşanır Körfez isteyen oy versin
Hatipoğlu: Yaşanır Körfez isteyen oy versin

İnsanlara sarılan ve bu samimi davranışı ile de takdir toplayan Hatipoğlu, ziyarete başladığında yalnızca iş yerlerine gitmiyor, önüne çıkan her kesle sohbet edip, kendisini tanıtarak destek talep ediyor. Samimi davranışı nedeniyle de hep güler yüzle karşılanan Hatipoğlu, limanlar ve konteynır depolarıyla dolan ilçenin yaşanabilir hale gelmesi için kendilerine oy verilmesini istiyor.

“KENT MEYDANLARI OLACAK PROJELERLE GÖREVE TALİBİZ”

Hatipoğlu, sanayinin, limanların ekonomi için gerekli olduklarını, karşı olmadıklarını ifade ederek, “Araç trafiğini ayıracak, tırlarla otomobil ve minibüsler için ayrı akış sağlanacak yollar yapılabilir. Halen daha da bunun için yeterli alanımız var, halkın rahatını, yaşam koşullarını düşünen bunu yapar. Bunun için uygun projelerimiz var ve görev alır almaz bunları hayata geçireceğiz. Limanlar üzerlerine düşen görevi yapacak, ilçede yaşayanları rahatsız etmeyecek yollar için ellerini taşın altına sokacak, belediye de bunun için cesur adımlar atacak. Halkımızın yaşam koşullarını iyileştirecek, sosyal aktivitelerin yapılabileceği, görüntüde değil kullanışta da kent meydanları olacak projelerle göreve talibiz” şeklinde açıklamalarla vatandaşlara sesleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑