Spor

Hodrimeydan’dan tepki: “Deplasman Haktır Engellenemez”

23 Aralık Cumartesi günü oynanacak Sakaryaspor-Kocaelispor maçı öncesi Sakarya İl Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar nedeni ile deplasman yasağı gelmişti.

20 Aralık 2023 Saat: 14:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 64 kez okunmuştur

Hodrimeydan’dan tepki: “Deplasman Haktır Engellenemez”
Hodrimeydan’dan tepki: “Deplasman Haktır Engellenemez”

Trendyol 1. Lig’in 17’nci haftasında Sakarya'da oynanacak Sakaryaspor- Kocaelispor maçına Sakarya İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar ile deplasman yasağı geldi. Edinilen bilgiye göre karara deprem yardımı için oynanan müsabakada çıkan olaylar etkili oldu. Bu kararın ardından Kocaelispor taraftar grubu Hodrimeydan karara itiraz etti. 23 Aralık Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak müsabaka öncesi sosyal medya platformu X’ten yazılı bir açıklama yapan Kocaelirsporlu taraftarlar ‘Deplasman Haktır Engellenemez’sözlerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Receo Tayyip Erdoğan, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ve Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun’a çağrıda bulunan Hodrimeydan şu açıklamalarda bulundu;

DEPLASMAN HAKTIR ENGELLENEMEZ

Haftasonu deplasmanda karşılaşacağımız Sakaryaspor müsabakasına ilişkin bu akşam saat 19.41’de X (Twitter) uygulamasında tarafımıza verilebilmesi konuşulan olası deplasman yasağına karşı #DeplasmanHaktırEngellenemez hashtagi ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan (@rterdogan), Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak (@oa_bak), Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz (@seddaryavuz), Sakarya Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz (@valikaradeniz) ve Kulüp Başkanımız Sayın Engin Koyun’u (@enginkoyun41) etiketleyerek gündem çalışmamız olacaktır. Gündem çalışmamıza tüm taraftarlarımızın katılımı, sesimizin duyurulabilmesi ve hakkımız olan deplasmana gidilebilmesi açısından oldukça önemlidir. Tüm camiamıza duyurulur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑