Siyaset

İhraç başvurusu yapıldı

CHP Kartepe Belediye Meclis üyesi aday adayı Hakan Erben için disiplin başvurusu yapıldı.

25 Aralık 2023 Saat: 21:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 203 kez okunmuştur

İhraç başvurusu yapıldı
İhraç başvurusu yapıldı

CHP Kartepe Belediye Meclis üyesi aday adayı Hakan Erben, bu sabah çirkin bir paylaşım yaptı. İki günde verdiğimiz 12 şehidi yok sayan, “Dünyanın bütün bayraklarını çamaşır suyuna batırasım var. Artık kimse ölmesin uğruna” şeklinde paylaşım yapan Hakan Erben, daha da ileri giderek, “Benim hayatımda şehit diye bir kavram yok” demişti.

HAKAN ERBEN’DEN VATANSEVERLER RAHATSIZ

Atatürk’ün partisi CHP’de siyaset yapmaya çalışan Hakan Erben, parti içindeki vatanseverleri de rahatsız etti. Hakan Erben’in disipline verilerek partiden ihraç edilmesi için başvuruyu yapan isim ise CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan oldu.

Mehdi Kaan Günan yaptığı başvuruda, “Cumhuriyet Halk Partili olduğu bilinen Hakan Erben adlı kişinin, ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı günlerde CHP’ye, genel başkanına ve üyelerine zarar verecek ve veren paylaşımda bulunmasından ötürü, parti üyeliği ile bağdaşmayan sosyal medya paylaşımından ötürü, ilgili tüzük maddesi uyurunca disiplin kuruluna gönderilmesini ve partiden ihraç edilmesini talep ediyorum” ifadelerine yer vererek Hakan Erben’in çirkin paylaşımlarının görsellerini de ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑