Yaşam

İhtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı

Kocaeli’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca gerçekleştirilen ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı projesi gerçekleştirildi. 6 Bin 511 haneye 5 Bin 579 Ton yakacak dağıtıldı.

26 Aralık 2023 Saat: 19:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 92 kez okunmuştur

İhtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı
İhtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardım modellerinden olan Yakacak Yardımı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca her yıl olduğu gibi bu yıl da Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un destekleri ve koordinesinde Kocaeli’de gerçekleştirilerek ihtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapıldı.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER TESLİM EDİLDİ

Vali Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantılar ve İlçe sosyal Yardımlaşma Vakfının mahalle ziyaretlerinde tespit edilerek kayıtlarına geçen ihtiyaç sahiplerine kömürleri ulaştırıldı. Dağıtılan kömür miktarı bölgenin iklim koşulları, geçmiş yıllara ait dağıtım miktarları ve kömürün ısıl değerleri dikkate alınarak gerçekleştirildi.

6 BİN 511 HANEYE 5 BİN 579 TON KÖMÜR DAĞITILDI

Bu kapsamda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca Kocaeli genelinde 2023-2024 Kış dönemi için 7 Bin 227 haneye toplam 6 Bin 233 Ton Yakacak (Kömür) Yardımı planlanmış, 6 Bin 511 haneye 5 Bin 579 Ton Yakacak (Kömür) Yardımı ulaştırıldı. Ayrıca Yakacak (kömür) yardımı yapılması planlanan 716 hanenin ihtiyaçları ve talepleri göz önünde tutularak dağıtım işlemlerine devam ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑