Siyaset

İYİ Parti Büyükşehir adayı öğrencilere menemen yaptı

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencileri evlerinde ziyaret ederek, öğrencilerin sorun ve önerilerini dinledi.

26 Ocak 2024 Saat: 15:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 65 kez okunmuştur

İYİ Parti Büyükşehir adayı öğrencilere menemen yaptı
İYİ Parti Büyükşehir adayı öğrencilere menemen yaptı

 İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin , Kocaeli Üniversitesi’nde (KOÜ) öğrenim gören öğrencileri evlerinde ziyaret etti. Öğrenciler ile samimi bir diyalog kuran Başkan Yıldıztekin, bir siyasetçi olarak değil, ağabey - kardeş olarak sohbet etme adına ziyarete geldiğini ifade etti. Gençlerle sıcak bir ortamda hayat deneyimlerini paylaşan Başkan Yıldıztekin, ardından mutfağa giderek öğrenciler ile birlikte menemen yaptı. Öğrenci evlerinin vazgeçilmez lezzeti olan menemeni öğrenciler ile birlikte yiyen Yıldıztekin yaptığı açıklamada, gençler için gövdesini taşın altına koymaya hazır olduğunu söyledi.

"GENÇLERİMİZİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Başkan Yıldıztekin, “Sizler bizim evlatlarımız, yarınlarımızsınız. Sizlere daha güzel, daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Öğrencilerimizin sıkıntılarının ve dertlerinin farkındayız. Siz kıymetli gençlerimizin her tavsiyesine açık olduğumu bilmenizi istiyorum. Gençlerimizin mutluluğu için, elimizi değil, gövdemi taşın altına koymaya daima hazırım” dedi.

ÖĞRENCİLER ÇOK MUTLU OLDU

Gencay Yıldıztekin’in samimi yaklaşımı sonrasında büyük bir mutluluk yaşayan üniversite öğrencileri, Yıldıztekin’in kendi elleriyle menemen yaparak sofralarına dahil olmasından memnuniyet duyduklarını söyledi. Öte yandan Yıldıztekin’in, sosyal medya hesaplarından Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine yaptığı ziyaret paylaşımı büyük beğeni topladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑