Siyaset

İYİ Parti’den 100 kişi AK Parti’ye geçti

Körfez’de İYİ Parti’den toplu şekilde istifa eden, içlerinde Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı’nın da yer aldığı 100’e yakın kişi, AK Parti’ye geçti. Rozetlerini de Başkan Şener Söğüt taktı.

4 Mart 2024 Saat: 10:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 224 kez okunmuştur

İYİ Parti’den 100 kişi AK Parti’ye geçti
İYİ Parti’den 100 kişi AK Parti’ye geçti

Körfez’de İYİ Parti’den toplu şekilde istifa eden, eski İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün de yeğeni olan Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Abdurrahman Akbay’ın da içlerinde bulunduğu 100 kişi, AK Parti’ye geçti. AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya; Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül de katıldı.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, ‘hoş geldiniz’ dedi. AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan da, “Körfez’de siyasetin doğru adresi AK Parti’dir” dedi. Başkan Söğüt ve Okudan daha sonra doldurulan üye formlarını tek tek teslim aldı. Yeni üyelere rozetleri de takılırken, ilçe binası önünde de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑