Siyaset

İYİ Parti İl Başkanı Acur: Milletimizin huzur bulduğu bir yıl olsun!

"Milletimizin, tüm insanlığın büyük acılar yaşadığı 2023 yılını tamamlarken, savaşların bittiği, adaletin tesis edildiği, başta milletimiz olmak üzere tüm insanlığın huzur bulduğu bir 2024 yılı diliyoruz.

31 Aralık 2023 Saat: 22:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 72 kez okunmuştur

İYİ Parti İl Başkanı Acur: Milletimizin huzur bulduğu bir yıl olsun!
İYİ Parti İl Başkanı Acur: Milletimizin huzur bulduğu bir yıl olsun!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. 'Acılarla dolu bir yıl geçirdik' diyen Acur açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “2023 her Türk vatandaşı için özel bir yıldı. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 1923’te kurulan cumhuriyetimiz 2023’te 100 yaşını doldurdu. Bizler de cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu yaşarken, Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle, özlemle, rahmetle andık.

"DEPREMLERLE SARSILDIK"

Hepimizin bildiği üzere 2023 ülkemiz için, dünyamız için zor bir yıldı. Tarihler 6 Şubat'ı gösterdiğinde iki adet deprem yaşadık. Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50 binden fazla vatandaşımızı kaybettik. Yüz binlerce bina yıkıldı. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

"AKP'NİN KÖTÜ EKONOMİSİNİN FATURASINI HALK ÖDEDİ"

2023, AK Parti’nin kötü ekonomi yönetiminin faturasının halka çıkarıldığı bir yıldı. Ne yazık ki sofralarımızdaki ekmeğimiz küçüldü, milletimizin geleceğe dair umudu azaldı. Fakat bizim de içinde bulunduğumuz muhalefet partilerinin hataları nedeniyle 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin kazananı AK Parti oldu.

"UKRAYNA-RUS, İSRAİL- GAZZE SAVAŞI"

Türkiye gibi dünya da 2023’te zor zamanlar geçirdi. Rusya’nın Ukrayna’ya dönük işgalinin ardından İsrail Gazze’de adeta katliama gitti. Binlerce Filistinli kardeşimiz İsrail’in bombalarıyla öldürüldü. İsrail’in soykırıma dönen müdahalesi devam ederken savaşın bir an önce bitmesi için dua etmekten başka yolumuz yok.

"12 ŞEHİDİMİZLE YÜREĞİMİZ YANDI"

2023 yılında bir acı haber de Pençe-Kilit Operasyon bölgesinden geldi. Ne yazık ki ardı ardına düzenlenen terör saldırılarında 12 kahraman Mehmetçiğimiz şehit oldu. Aldığımız bu acı haberlerin ardından Türk milleti olarak yas tuttuk. Şehit askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.

"SAVAŞLARIN BİTTİĞİ BİR YIL OLSUN"

Milletimizin, tüm insanlığın büyük acılar yaşadığı 2023 yılını tamamlarken, savaşların bittiği, adaletin tesis edildiği, başta milletimiz olmak üzere tüm insanlığın huzur bulduğu bir 2024 yılı diliyoruz. İYİ Parti olarak 2024 yılında da milletle birlikte yürüyüp, kulağımızı milletimize vermeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑