Siyaset

İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı istifa etti

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Ufuk Turan, partideki görevinden istifa ederek İzmit Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

15 Kasım 2023 Saat: 11:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 138 kez okunmuştur

İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı istifa etti
İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı istifa etti

2018 genel seçimlerinde İYİ Parti  İzmit  İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan, daha sonrasında ise Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanlığına aday olan Ufuk Turan’ın İzmit Belediyesi Meclis üyeliğine aday.

İSTİFA EDİYOR

İl Teşkilat Başkanı Ufuk Turan’ın İzmit  Belediye Meclis üyesi aday adayı olmak için görevinden istifa etti. İYİ Parti’de İl Başkanı Nusret Acur’un listesinde yeniden siyasete giren Turan’ın meclis üyesi adaylığı için istifa etmesi nedeniyle yeni bir İl Teşkilat Başkanı'nın atanması bekleniliyor. 

UFUK TURAN KİMDİR?

1965 İzmit Yenidoğan doğumlu. İzmit Endüstri Meslek Lisesi Mezunu. 16 yıl TÜPRAŞ’ta işçilik yaptı, kendi isteğiyle fabrikadan ayrılarak emlak sektörüne geçiş yaptı. 14 seneden beri Ufuk Turan Gayrimunkul firmasını işletiyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında, spor kulüplerinde ve sendikalarda yöneticilik yaptı. Siyasi parti yöneticiliği yaptı. İki çocuk babası.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑