Spor

İzmitli Karateciler Cumhuriyet Şampiyonası’na damga vurdu

İzmit Belediyespor Karate Takımı, Sakarya’nın Arifiye ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Karate Şampiyonası’na 27 madalya ile damga vurdu

2 Kasım 2021 Saat: 21:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 612 kez okunmuştur

İzmitli Karateciler Cumhuriyet Şampiyonası’na damga vurdu
İzmitli Karateciler Cumhuriyet Şampiyonası’na damga vurdu

İzmit Belediyesporlu karateciler, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 30 Ekim Cumartesi günü Sakarya Arifiye’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası Karate Şampiyonası’nda tatamiye çıktı. Arifiye Süleyman Edip Balkır Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya 31 sporcu ile katılan İzmit Belediyespor’da 27 karateci kürsüye çıkmayı başardı.

 

8 ALTIN MADALYA

İzmit Belediyespor Karate Takımı, 6 ilden 17 kulüp ve 450 sporcunun yer aldığı şampiyonada 8 altın, 7 gümüş ve 12 bronz kazandı. İzmit Belediyespor’da; Alihan Akbıyık, Melis Uran, Melike Esma Kılıç, Batuhan Efe Beyazıt, Ekrem Gümüştekin, Erva Su Öntürk, Açelya Gün ve Yaren Elif Sarıkaya altın madalyayı boynuna taktı.

 

MADALYA YAĞMURU

Ali Kerem Kanpara, Emir Taşdemir, İpek Alayoğlu, Ecrin Pesen, Sidelya Huma Yel, Hamza Efe Başol ve Kübranur Doğan gümüş madalya kazandı. Elif Nehir Doğan, Nisa Dila Doğan, Şiir Kıtay, Başak Çetin, Yiğit Dalman, İpek Nisa Serhatlı, Ali Kerem Kanpara, Esma Eylül Dangül, Elif Bozkurt, Hayrun Nisa Uzuner, Zeynep Melek Uğur ve Tuana Emiral ise şampiyonadan gümüş madalya ile ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑