Güncel

Karantinadayken otomobil Kazandı.

Hedef AVM’nin otomobili, 28 yaşındaki İzmitli gence çıktı.

9 Ekim 2021 Saat: 13:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 312 kez okunmuştur

Karantinadayken otomobil Kazandı.
Karantinadayken otomobil Kazandı.

Merkezi İstanbul olan ve Kocaelinde de şubeler açan Hedef AVM Mağazalarının, otomobil ve hediye çekilişi Körfez’de gerçekleşti. Müşteriler ve noter huzurunda yapılan çekilişte büyük hediye olan otomobil 28 yaşındaki İzmit Zabıtan Mahallesinde oturan Doğancan Kayhan’a çıktı.

Çekiliş sonrasında telefonla aranan genç buna önce inanmak istemedi. Daha sonra Hedef AVM sahibi Murat Günday görüntülü olarak Doğancan Kayhan’ı arayıp müjdeyi verdi. Doğancan Kayhan, kovid nedeniyle evde karantinada olduğunu ve daha sonra ödülünü almaya gelebileceğini söyledi.
Murat Günday görüntülü bağlantıda Doğancan ile sohbet edip kutladıktan sonra iyileştiğinde biletini getirerek büyük ödülü alabileceğini söyledi. Fiat Linea otomobil çekilişini kazanan Doğancan Kayhan’ın bekar olduğu ve elektrik şirketinde çalıştığı, mağazadan aldığı cep telefonu ile çekiliş hakkı kazandığı öğrenildi.
Noter ve müşteriler huzurunda
Hedef AVM Mağazaları tarafından gerçekleştirilen hediye çekilişi İstanbul ve Kocaeli için ayrı ayrı yapıldı. Kocaeli Bölgesi çekilişi Yeni Yalı Mahallesi Zemzem Sokak üzerinde yer alan Bambi Mağazasında yapıldı. Çekilişte hassas davranıldı ve noter ilk olarak salonda bulunan müşteriler arasından 5 gönüllü istedi. 5 gönüllü ye çekiliş için numaralı topların olduğu 5 torba verildi. Yine her kesin gözü önünde numaralı toplar boş olan torbalara konuldu ve ardından müşterilerden olan 5 kişi talimatla çekilişleri yaptılar.
İlk olarak otomobil çekilişi ve ardından da diğer hediyelerin çekilişi yapıldı. Liste tamamlanınca da yedek isim listesi çekilişi aynı sırayla yapıldı. Çekilişe mağaza çalışanları, yöneticileri ve aileleri katılmadılar. Yapılan alışveriş karşılığı numaralı bilet alan her müşteri çekilişe katılma hakkı kazandı. Çekilişe 38 bin müşteri katılırken diğer ödüller de büyük ürünler arasından seçildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑