Asayiş

Kars'taki feci kazada hayatını kaybetmişti; Yarın Darıca'da son yolculuğuna uğurlanacak

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği’nin organize ettiği Sarıkamış anmasına gitmek için Kocaeli’den yola çıkan otobüsün kaza yapması sonucu yaşamını yitiren Faruk Akbulak (52) yarın (06.01.2024) Darıca'da son yolculuğuna uğurlanacak.

5 Ocak 2024 Saat: 22:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 112 kez okunmuştur

Karstaki feci kazada hayatını kaybetmişti; Yarın Darıcada son yolculuğuna uğurlanacak
Kars'taki feci kazada hayatını kaybetmişti; Yarın Darıca'da son yolculuğuna uğurlanacak

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği, 5-6-7 Ocak’ta Kars Sarıkamış’ta gerçekleştirilecek anma için ilimizden üç otobüs hareket etmişti. Bugün sabah saat 07.45 sıralarında Kars'ın Sarıkamış ilçesi Mescitli köyü yakınlarında kar yüzünden kayganlaşan yolda kayan plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen TIR'a, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı.

2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

Derince Belediyesi personellerinden şoför Ömer Urağ'ın kullandığı otobüs de kayarak önündeki otobüse çarptı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 38 yaşındaki Derince belediye personeli şoför Ömer Urağ ile geziye katılanlardan Faruk Akbulak yaşamını yitirdi. Kazada yaşamını yitirenlerden Faruk Akbulak, geziye kızı ve oğlu ile katılmıştı. Kazada baba yaşamını yitirirken, iki çocuğu ise yaralandı.

DARICA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kazanın ardından yakınları geziye gidenler bilgi almak için birbiriyle yarıştı. Kazada yaşamını yitiren şoför Derince'de oturan Ömer Urağ ile Darıca'da oturan tekstil işiyle ilgilenen Faruk Akbulak'ın naaşları yakınlarına teslim edildi. 3 çocuk babası olan Faruk Akbulak yarın Darıca'dan son yolculuğuna uğurlanacak. Faruk Akbulak için yarın (06.01.2024) Darıca Arafat Camiinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Kazada yaşamını yitiren şoför Ömer Urağ'ın ise henüz cenaze bilgileri netleşmedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑